CD&V HALLE stelt haar kandidaten voor

C21

CD&V HALLE stelt haar kandidaten voor

Sfeerfoto
 

Afgelopen vrijdagavond ging in de parochiezaal van Sint-Rochus de  kandidatenvoorstelling van CD&V Halle door. De kandidaten lanceerden daarmee in aanwezigheid van de vele genodigden en sympathisanten de officiële start van de campagne.

 

Opvallend veel jonge kandidaten

CD&V Halle introduceerde met fierheid de 29 kandidaten van wie de kandidatuur al officieel bekend is. Opvallend is dat maar liefst elf kandidaten jonger zijn dan 35 jaar. Daarmee trekt de partij resoluut de kaart van de jeugd en benadrukt ze dat ze klaar is voor de aankomende wissel van de generaties.

 

Ook de andere kandidaten op de lijst maakten indruk. Zij vertegenwoordigen jaren beleidservaring, spelen actieve rollen in het verenigingsleven of hebben een doorgedreven inzet als vrijwilliger.

 

Duidelijke keuzes

De partij maakte in het voorjaar al bekend dat de lijst niet door één lijsttrekker zou worden aangevoerd, maar wel door een lijsttrekkerstrio. Dat trio bestaat uit huidig burgemeester Dirk Pieters, schepen Dieuwertje Poté en schepen Pieter Busselot.

 

De partij kiest er opnieuw voor om de afwisseling tussen mannen en vrouwen doorheen de volledige lijst consequent door te trekken. Hiermee bevestigt CD&V Halle uitdrukkelijk de evenwaardigheid tussen hun vrouwelijke en mannelijke kandidaten.

 

“Halle, droom van een stad!”

Tezamen met de voorstelling van de kandidaten werd ook de verkiezingscampagne officieel afgetrapt. CD&V Halle kiest voor de komende campagne voor een slogan die tegelijk ook als een oproep aan de inwoners van onze stad dient. Met “Halle, droom van een stad” wil de partij mensen motiveren om hun ideeën te delen, maar ook om verder te denken dan we soms op het eerste zicht voor mogelijk houden. De slogan benadrukt het potentieel van onze stad en de noodzaak aan een heldere dialoog tussen haar inwoners en beleidsmakers.

 

Alle info over de kandidaten en de campagne vind je op www.droomvaneenstad.be.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 mei 2018
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief