HALLE – F.P Halle-Gooik voor het vierde jaar op rij landskampioen van België

C21

HALLE – F.P Halle-Gooik voor het vierde jaar op rij landskampioen van België

Dsc_1772_01__large_
 
Dsc_1494_02__large_
 
Dsc_1610_01__large_
 
Dsc_1640_01__large_
 
Dsc_1643_01__large_
 
Dsc_1672_01__large_
 
Dsc_1725_01__large_
 
Dsc_1791_02__large_
 
Dsc_1783_01__large_
 
Dsc_1745_01__large_
 

 In een uitverkocht sportcomplex De Bres moest Futsal Project Halle Gooik het opnemen tegen Gelko Hasselt, F.P Halle Gooik had aan een punt genoeg om landskampioen te worden en ging er van in het begin voluit tegen aan om de klus voor eigen supporters af te maken.

F.P Halle-Gooik liet de ploeg uit Hasselt duidelijk vanaf de start merken dat ze deze vierde titel verdiende na een foutloos parcour. De wedstrijd eindigde uiteindelijk op een 7 – 1 overwinning voor Futsal Project Halle Gooik, dat opnieuw een kroontje mag bijplaatsen op het palmares van behaalde landstitels.

Voor de wedstrijd werden eerst nog een paar spelers/trainer gelauwerd voor hun geleverde prestaties, prijs voor beste trainer van België in de futsalcompetitie werd Juan Francisco Fuentes van F.P Halle Gooik, beste doelman was Xuxa eveneens van F.P Halle-Gooik en ook de gouden schoen blijft in de ploeg en ging naar de Braziliaan Gabrielo Grello.

Het wedstrijdverslag van een terecht fiere Lieven Baert: “Wat een avond… De Bres gevuld met meer dan 1000 mensen, afgeladen vol. Uitreikingen van de Gouden Schoen, Beste Doelman, beste coach!

Halle-Gooik had iets goed te maken na de magere eerste wedstrijd in de finale en deed dat in de beslissende … en hoe…

Het verwende de Bres met futsal van topniveau! Gabriel Grello had zijn gouden schoen nog maar net in ontvangst genomen of hij toverde een heerlijke dribbel uit de sloffen. Voorbij drie limburgers en hoog in het dak van het doel!

Xuxa lanceerde een heerlijke uitgooi naar Bissoni die fenomenaal scoorde… zonder twijfel de goal van het jaar! Youngster Matteo Cordier groeide de laatste weken naar een hoger niveau en bekroonde dat met een doelpunt in de finale van de playoffs. Lage schuiver voor 3-0! Fernando Leitao, net bijgetekend zorgde voor de 4-0 en Tiago De Bail scoorde de heerlijke 5-0 nog voor rust. De tweede helft werd een feestje, de DJ en het massaal opgekomen publiek gingen al uit hun bol.

Leo scoorde op aangeven van Fernandao, hoe sterk was die opnieuw. Fout Hasselt op de rand van het strafschopgebied, het publiek schreeuwt om Dujacquier, Fuentes stuurt Dujacquier en die knalt de 7-0 tegen de touwen! Ingekomen doelman Joaquim vandenheede redde de eerste 10 meter maar moest zich gewonnen geven op de tweede!”

Toen was het tijd voor het feestgedruis! De vierde landstitel op rij, de tripple dit seizoen!

Voor FP Halle-Gooik: Xuxa, Vandenheede, Leitao, Dujacquier, Gonzalo, Teixeira, Fernandao, Leo, Cordier, De Bail, Bissoni & Grello

Doelpunten: 1-0 Grello, 2-0 Bissoni, 3-0 Cordier, 4-0 Leitao, 5-0 De Bail, 6-0 Leo, 7-0 Dujacquier & 7-1 Ortiz


 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 mei 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief