HALLE – Sla je slag op de Halse braderie op 21, 22, 23 en 24 juni

HALLE – Sla je slag op de Halse braderie op 21, 22, 23 en 24 juni

Braderiehalle_a3
 
Dsc_3347_01_01__large_
 

 De Halse braderie vindt dit jaar plaats van donderdag 21 tot en met zondag 24 juni. Onder het moto 'Ik Winkel in Halle' komt de Verenigde Handelaars van Halle met een paar nieuwigheden voor de dag. Nieuw dit jaar: mobiliteitssalon, deelname van een 10-tal garages en diverse fietshandelaars.

'Duivelse wagen en fiets' te winnen op de Halse braderie.

Ook nieuw is de reuze wedstrijd rond de braderie en het WK. Bij elke aankoop vanaf 10 euro mogen de klanten een formulier invullen om deel te nemen aan de wedstrijd.

Als de Belgen op het Wk de halve finale halen dan verloten VHH een elektrische fiets ter waarde van 2.000 euro in samenwerking met Ava Halle.

Als de Belgen het Wk winnen dan verloten de handelaars een Renault Twingo ter waarde van 10.000 euro in samenwerking met Gorgon Motors.

Alle deelnemingsformulieren moeten gedeponeerd worden in de wagen die te winnen is en met de braderie, die ter hoogte van de Ninoofsesteenweg zal staan bij binnenrijden van de stadskern.

Trekking door deurwaarder, reglement weldra op de site www.ikwinkelinhalle.be

Garage Gorgon zal ook partner worden van de VHH in de toekomst en kocht als eerste engagement al voor 1000 euro Halse kadocheques, iedereen die een wagen koopt in juni bij hen gaat naar huis met tientallen euro’s aan bonnen om te besteden bij de Halse handelaars. Ook naar de toekomst zullen zij samenwerken met de VHH. De wagen van de actie zal vanaf volgende week in het Halse straatbeeld te zien zijn.

Braderie staat in thema van het WK, duivelse kortingen net voor de solden starten bij de handelaars en uiteraard zal de sfeer fenominaal zijn rond de diverse grote schermen op zaterdag 23 juni.

Er is ook een overeenkomst voor gratis parking op de speelplaats van het H Hart-College.

Op donderdag en vrijdag zenden Radio Victoria en Stadsradio Halle live uit vanop de Beestenmarkt. Radio Victoria zal de “Feest in de Streek” actie lanceren en Stadsradio Halle brengt een zomerse top 50 met optredens.

Doorheen alle dagen animatie met focus op muziek in de hele binnenstad. Zaterdag zetten we de kids ook iets meer in de kijker met animatie. Alle dagen springkastelen over de hele binnenstad.

Het volledige programma vindt men terug op www.ikwinkelinhalle.be


 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 jun 2018
Devogeleer Emile
ep en © Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 17 jan 2021
Roger Swalens | 17 jan 2021
Marc Sluys | 15 jan 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 15 jan 2021
Sam Herremans | 11 jan 2021

archief