Sp.a HALLE met volle steun voor de wijken en de deelgemeenten

C21

Sp.a HALLE met volle steun voor de wijken en de deelgemeenten

Img_8550
 

Halle is niet alleen ‘de stad’.  Ook de buitenwijken en deelgemeenten maken deel uit van Halle.  Soms worden die wel eens vergeten en sp.a wil zich engageren dat dit niet gebeurt en koos ervoor sterke kandidaten uit Groot-Halle stad op de lijst te plaatsen.  
Arbeiders liggen aan de oorsprong van de socialistische partij. Een goede samenwerking met de vakbond brengt de beweging vooruit. Daarom staan op de lijst van sp.a Halle kandidaten die weten wat het is om mensen te ondersteunen. 

André Borremans is zo iemand.  Zich inzetten voor anderen is een tweede natuur voor André.  Als kandidaat van Buizingen wil hij het aanspreekpunt zijn voor de Buizingenaars.  Via de politiek wil hij bekommernissen en vragen van de inwoners van Buizingen laten horen binnen de stad.  Dat het menens is voor sp.a met de deelgemeente Buizingen bewijst zijn 6de plaats.

 

Ook Robert Vandenbranden, die op de 8ste plaats staat komt uit het vakbondswezen maar is ook uittredend OCMW-raadslid.  In die hoedanigheid weet hij maar al te goed wat er leeft bij de mensen en wat de noden zijn.  Robert is dan weer een aanspreekpunt voor St.-Rochus en aanhoort iedere dag de bekommernissen.  Als technieker komt hij iedere dag bij de mensen thuis en ziet dus vaak wat er fout kan lopen bij gezinnen en alleenstaanden.  Die wetenschap wil hij dan ook in de gemeenteraad naar voren brengen.

 

Paula Bekaert, die we terugvinden op plaats 15 is bediende in de mutualiteit van Halle, maar tevens inwoonster van St.-Rochus.  Als mutualist ziet ze vaak genoeg wat fout kan lopen voor de mensen en als inwoner van de bovenwijk wordt ze dagelijks geconfronteerd met de verkeerssituatie in en rond St.-Rochus.  De expertise op beide vlakken wil ze dan ook ter beschikking stellen van sp.a en de kiezer.

 

Ook uit St.-Rochus komt Eddy ‘Den Ditch’ Degreef.  We vinden deze nieuwe kandidaat terug op plaats 11.  Hij is bekend als mens onder de mensen.  Ditch is ook de uitbater van ‘de Retro’ in het midden van de Basiliekstraat en weet als geen ander wat er moet gebeuren voor de toegankelijkheid en de heropleving van zowel St-Rochus als van het handelscentrum. v

 

Martine Villé op 14de plaats woont in Essenbeek.  Een rustige buurt met nog veel groen, aan de rand van de stad. Het milieu en het groenbehoud zijn dan ook een grote zorg voor haar.  Ook wil ze dat wanneer er zich kleine of grote problemen in Essenbeek voordoen er beter wordt geluisterd op het Oudstrijdersplein.  Net als André Borremans in Buizingen wil zij in Essenbeek het aanspreekpunt zijn voor de mensen wanneer ze niet goed weten waar ze met hun vragen of klachten naartoe moeten.

 

Ook voor Breedhout en Lembeek stelt sp.a Halle weldra zijn kandidaten voor.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jun 2018
Sam Herremans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief