SINT-PIETERS-LEEUW – Vrijdagavond wordt de nieuwe zomerhit voor Bart en Benny

C21

SINT-PIETERS-LEEUW – Vrijdagavond wordt de nieuwe zomerhit voor Bart en Benny

Dsc_4992_02__large_
 
Dsc_5000_01_01__large_
 

 Benny Michiels en Bart Anneesens Cops stellen hun nieuwste single 'Vrijdagavond' voor, met deze vlotte meezinger heeft het duet Benny & Bart een zomerhit in de maak te pakken.

Voor Bart Anneessens Cops is dit niet het eerste muzikaal duet zo nam hij al singles op met tal van Vlaamse artiesten. Onlangs bracht Bart nog een duet met Paul Severs, 'ik zou willen vliegen' werd een hit en een meezinger van vanjewelste tijdens carnaval Halle.

Naast plaatjes maken met Vlaamse artiesten is Bart er ook al in geslaagd om twee eigen nummers aan zijn palmares toe te voegen. Bart Anneessens Cops is in de streek ook gekend als organisator van Vlaamse schlagerfestivals zoals Het Groot Leeuws Festival, Zuun Swingt....

Op deze feestjes bracht Bart A Cops artiesten zoals Gene Thomas, Sam Gooris, Belle Perez, Frans Bauer, Paul Severs, Lee Towers, Yves Segers, Hanny D … naar Sint-Pieters-Leeuw.

Bart A Cops organiseert die feestjes die feestjes in de geest van zijn grootvader Theo Cops,een zeer geëngageerd man in de gemeente die dicht bij de mensen stond.

Bart Anneessens Cops kandidaat-burgemeester SPL

Naast het zingen en feestjes organiseren komt Bart Anneessens Cops ook op met een eigen partij waar mee hij zal deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen in oktober.

Met zijn partij 'Gemeentebelangen' wil hij nu mee aan het roer van Sint-Pieters-Leeuw komen.

Bart wil vooral de mobiliteit en handel verbeteren in Ruisbroek, maar ook het gemeentelijk cultureel aanbod moet voor iedereen toegankelijk worden, verder moet de gemeente ook meer aandacht hebben voor de armoede en mensen met een beperking.

Bart Anneessens Cops heeft intussen voor zijn partij 'Gemeentebelangen' al meerdere kandidaten gevonden. “ Als ik verkozen wordt, zal ik mijn eerste jaarloon van mijn mandaat afstaan aan de Leeuwse verenigingen” aldus Bart Anneessens Cops.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 jun 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief