HALLE – Maandag 9 juli aftrap van de Stroppenconcerten met de coverband Six & Sara

HALLE – Maandag 9 juli aftrap van de Stroppenconcerten met de coverband Six & Sara

Dsc_1321_02__large_
 
Dsc_6114
 

 Het is opnieuw genieten van elke leuke maandagavonden van de zomervakantie, afspraak hiervoor is de Stroppenweide van het Jeugdcentrum Stroppen. Sinds 2014 organiseert Halle Events hier op maandagavond gratis optredens voor jong en oud.

Ook deze zomer heeft Halle Events een waaier van muzikaal talent voor u klaar staan, te beginnen nu maandag 09 juli vanaf 19u30 met de coverband Six&Sara. Een allround party-coverband! Van diep uitgewerkte covermedleys tot de grootste hits van vroeger en nu.

Met popcovers van Sting tot Rudimental, van Toto tot Dr Alban, en van Led Zeppelin tot Maaron 5, zijn deze 6 topmuzikanten en klassezangeres Sara Van Crombrugge de ideale band voor elk feest.

Kom dus vanaf maandagavond 09 juli, iedere maandagavond genieten met vrienden, buren of familie genieten van een gratis optreden van een leuke band bij een frisse pint, cocktail of cava.

Halle Events organiseert de Stroppenconcerten. Als u dit initiatief steunt, vragen ze u vriendelijk maar toch met de nodige nadruk om enkel ter plaatse gekochte dranken te consumeren! Dus geen eigen drank mee te brengen aub! Alleen zo kan men deze concerten GRATIS blijven.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jul 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 12 feb 2019
Devogeleer Emile | 08 feb 2019
Devogeleer Emile | 08 feb 2019

archief