Halle verlengt dinsdagnacht sluitingsuur voor Duivels feestje

Halle verlengt dinsdagnacht sluitingsuur voor Duivels feestje

Dsc_5554_01_01__large_
 
Dsc_6227_01_01__large_
 

Dinsdagavond vindt op het WK voetbal in Rusland de clash plaats tussen de Rode Duivels en Frankrijk. Mogelijk wordt er geschiedenis geschreven en kan ons land een ticket afdwingen voor de finale. Dit zal uiteraard ook in Halle uitmonden in één groot volksfeest. Daarom heeft de stad Halle in overleg met de politie van de zone Zennevallei beslist om het sluitingsuur uitzonderlijk met één uur te verlengen tot 2u.

De inwoners van Halle hebben zich de voorbije weken ontpopt tot een geweldige ‘twaalfde man’. En dat zal dinsdagavond niet anders zijn wanneer onze Rode Duivels de strijd aangaan met Frankrijk om een plek te veroveren in de finale van de Wereldbeker. Net als de voorbije weken kan je deze thriller van formaat dankzij de lokale horeca volgen op grote schermen op het Possozplein, de Grote Markt en de Beestenmarkt in het centrum van de stad en op het Claesplein in Lembeek.

Sowieso is deze halve finale al een historisch moment dat een feestje verdient. Maar mocht België dinsdagavond het finaleticket in de wacht slepen, zal de duivelsgekte in dit land helemaal compleet zijn.

Daarom heeft de burgemeester na overleg met de politie van de zone Zennevallei beslist om het sluitingsuur voor de horecazaken te verlengen tot 2 uur ’s nachts. Ook op de Grote Markt mag er uitzonderlijk een volksfeestje gebouwd worden tot 2 uur ’s nachts. Maar nadien moet de stilte wel terugkeren. Ook aan de horecauitbaters wordt gevraagd om mee te werken met de politiediensten om het uitgebreide sluitingsuur te respecteren.

En aan alle feestvierders nog dit: hou het gezellig en fijn… voetbal is en blijft een feest!  Onze mobiele camera’s en ook de ordediensten houden alvast een oogje in het zeil. Respecteer ook de nachtrust van de andere inwoners

meer info: dienst evenementen & lokale economie | evenementen@halle.be | T 02 365 97 85

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jul 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 12 feb 2019
Devogeleer Emile | 08 feb 2019
Devogeleer Emile | 08 feb 2019

archief