HALLE - Pat en San openen café De Lantaarn

HALLE - Pat en San openen café De Lantaarn

Dsc_4125
 
Dsc_4127
 
Dsc_4129
 
Dsc_4131
 

Ongeveer 5 jaar geleden hebben Patricia en Sandra besloten om een café te openen. Na een zoektocht zijn ze beland in café ’t Maeske, dat vroeger uitgebaat werd door Roland Marcelis. 

 

Het café was bijna 2 jaar gesloten en ze wist dat het niet van een leien dakje zou lopen om van het café opnieuw een volkscafé te maken voor jong en oud. Maar al snel kwamen de vroegere klanten, ondertussen al echt vrienden, terug en waren ze vertrokken.

 

Zo hebben ze plaats kunnen geven aan 6 verenigingen waaronder: De Smosjterpotten, de kaartersclub, de spaarkas, 2 biljartclubs en werd het terug het lokaal van KRCH.

 

Maar 1 jaar gelezen was Sandra genoodzaakt om te verhuizen en te stoppen met café ’t Maeske en op zoek te gaan naar ander werk. Sandra ging echter op zoek naar een ander café. Het zit namelijk in de familie, haar mama ( Philo ) heeft dan ook 41 jaar café gehouden. 

 

Op vrijdag 3 augustus was het dan zo ver, hun nieuw café De Lantaarn ( naast het nieuw stadhuis, werd geopend. Een nieuwe uitdaging op een nieuwe locatie. 

 

Het was een blij weerzien met de vrienden en de nieuwe klanten, die ook zeker en vast vrienden zullen worden.

 

Wederom is het de bedoeling om er een volkscafé van te maken en de mensen een thuisgevoel te bezorgen. Veel dansen en plezier maken zoals ze het van Pat en San gewoon zijn.

 

Voor de verenigingen is er plaats genoeg, zo gaan ze op vrijdag 7 september terug van start met de kaartersclub en komt er terug een spaarkas. 

 

De Smosjterpotten hebben plaats genoeg om terug een kostuum te maken zoals we dat van hen gewoon zijn.

 

Pat en San ontvangen er iedereen met veel plezier en vriendschap.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 aug 2018
Olaf Feldberg
Olaf Feldberg
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 18 mrt 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 15 mrt 2019

archief