FP Halle-Gooik pakt de supercup na vlotte 9-2 winst.

Dsc_1917_01__large_

De eerste wedstrijd met inzet van het seizoen werd de belgische supercup. Tegenstander was verliezend bekerfinalist Proost Lierse. Lierse begon vol risico aan de wedstrijd en besliste zonder doelman te spelen. Dat betaalden ze dadelijk cash, Grello strafte op aangeven van Diogo onmiddellijk af voor de 1-0. Leitao scoorde met een heerlijke volley de 2-0 en Fernandao volgde zijn landgenoot een minuutje later. Lier bleef risico nemen en deze maal was het De Bail die de risico’s afstrafte. Dujacquier zette de 5-0 ruststand op het bord. Na de rust kregen we eenzelfde scenario, De Bail voorbij alles en iedereen voor de 6-0. Lier kreeg dan een strafschop, omgezet door Anik. Halle-Gooik duwde dan nog even heel hard door. Dujacquier met de assist naar Grello voor 7-1, Patias pakte zijn wekelijks goaltje mee en Gonzalo rondde een heerlijke ééntijdsaanval af voor 9-1. Kasmi legde de eindcijfers op 9-2.

Halle-Gooik wint zo heel vlot de supercup en is klaar voor de trip naar Shanghai. Daar speelt het komende week tegen FT Antwerpen.

Doelpunten: 1-0 Grello, 2-0 Leitao, 3-0 Fernandao, 4-0 De Bail, 5-0 Dujacquier, 6-0 De Bail, 6-1 Anik, 7-1 Grello, 8-1 Patias, 9-1 Gonzalo & 9-2 Kasmi