Grandioze Herfsthappening in Halle op 29 en 30 september

Grandioze Herfsthappening in Halle op 29 en 30 september

Dna_winkelhalle
 
Dsc_0076_02__large_
 

 Halle, 13 september 2018 – Op zaterdag 29 en zondag 30 september organiseert de VHH in samenwerking met de stad Halle de allereerste ‘Grandioze Herfsthappening’. De VHH slaagde erin voor de eerste maal dat diverse organismen en verenigingen binnen de stad samenwerken voor de organisatie van een event

Op zaterdag ontdek je de nieuwste herfst- en wintercollecties tijdens de Modeloop en geniet je van hapjes, drankjes én cadeautjes. Zondag is familiedag met springkastelen en animatie in het kinderdorp, garçonkoers en verrassende optredens in de straten en op de Grote Markt.

Modeloop showt nieuwste herfst- en wintercollecties op zaterdag

Op zaterdag 29 september verandert de Halse binnenstad in een grote catwalk en tonen 50 modellen de najaartrends voor dames, heren en kinderen. Een record aan winkeliers nemen deel en uiteraard verwelkomen de organiserende winkeliers je in hun boetieks. Voor sfeer en animatie in de binnenstad zorgen kleurrijke steltenlopers en muziekgroepen, terwijl Stadsradio Halle live uitzendt. Voor de groovy afsluiter van de dag kan je terecht op de Grote Markt voor een optreden van Lobstar.

Kinderanimatie, garçonkoers en muzikale optredens op zondag

Sprookjesvertellers, poppenkast, grimme, springkastelen en gratis pannenkoeken: kinderen halen hun hartje op in het kinderdorp. De Bib pakt tevens uit met een aangepast programma voor onze kids. Popacademix, het centrum voor muziekonderwijs, organiseert optredens op verschillende plaatsen in de stad en voor nog meer muziek zorgen Dweilorkest D’hopmaten en verschillende acts op de Grote Markt. De garçonkoers georganiseerd door de Halse cafés en restaurants zorgt ondertussen ongetwijfeld voor extra animo in de Halse straten.

Ook de Halse horeca en verenigingen verwennen bezoekers

Halle staat ook bekend om de vele lekkere adresjes en unieke shops: zij vieren het hele weekend mee door speciale menu’s en acties aan te bieden. En terwijl de Verenigde Handelaars Halle gezonde snacks uitdelen aan alle klanten om de eerste verjaardag van ‘ikwinkelinhalle’ te vieren, vinden er zowel op zaterdag als op zondag op verschillende plekken in de stad boeiende activiteiten plaats van lokale verenigingen en organismen zoals de stedelijke kunstacademie De Meiboom, de Confrerie van de Vaantjesboer met hun Reuzen van Halle en veel meer. Volg de Facebookpagina van Verenigde Handelaars Halle voor alle updates!

Samenwerken loont

Dit evenement is uitgegroeid naar zoveel meer dan alleen maar een Herfsthappening, het toont onder impuls van de VHH in samenwerking met DNA Consulting dat tal van verenigingen enthousiast zijn om samen te werken en om Halle te promoten. Er werd door alle partijen alvast besloten zeker contact te houden en in de toekomst nog meer samen te werken.


 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 sep 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile & DNA Consulting
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 17 jan 2021
Roger Swalens | 17 jan 2021
Marc Sluys | 15 jan 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 15 jan 2021
Sam Herremans | 11 jan 2021

archief