HALLE – Halse Carnavalraad zet ze allemoe den buum in

Geuze
 

HALLE – Halse Carnavalraad zet ze allemoe den buum in

Revue_affiche2018
 
Dsc_0086_01__large_
 

 "allemoe den buum in!",is de nieuwe carnavalsrevue die dit jaar wordt opgevoerd in CC 't Vondel op vrijdag 5 oktober om 20u30. De revue speelt zich af in het Hallerbos en zit vol met verwijzingen naar de Halse actualiteit en zeker de gemeenteraadsverkiezingen.

Voor de 17de keer al palmt het team van de Halse carnavalrevue CC 't Vondel in voor een ludiek totaalspektakel. “Allemoe den buum in!” zo heet de revue waarmee ze opnieuw de draak steken met figuren en gebeurtenissen uit de Halse actualiteit. Het wordt weer een afwisselende show met sketchen, liedjes, filmpjes en internationale variété-acts.

Dit jaar speelt de revue zich af in het Hallerbos: “In het voorjaar lokken de blauwe boshyacinten duizenden toeristen uit heel de wereld naar Halle. Het is intussen een mediahype geworden, waar we met onze revue gretig op inspelen”, aldus regisseur Sonny Vanderheyden. Maar natuurlijk zitten de sketchen boordevol verwijzingen naar andere actuele onderwerpen zoals de gemeenteraadsverkiezingen, het circulatieplan of de nieuwe winkels in Halle.

De liedjes geschreven in het Halse dialect-gaan o.a. Over de tatoeage-rage, de grappige wildgroei aan paaltjes in Halle en legendarische carnavalsgroepen als De Raar Charels en de Zavelkoppen.

Behalve sketchen, liedjes en filmpjes, zitten er ook eigentijdse variété-acts verwerkt in de show. Blikvangers zijn bv. Barto die met zijn grappige acrobatische act al circusfestivals in heel de wereld heeft afgeschuimd en voor het eerst te zien is in Halle. Of taikio-groep 'Ikezuki' met hun Japanse drums. Aangevuld met dweilorkest D' (H)opmaten, Lady Chayenne en de huisdansgroep de Babelutten.

De gouden mastel 2018:

Tijdens de revue wordt er naar jaarlijkse gewoonte ook de gouden mastel uitgereikt, de trofee voor carnavalsverdienste. Het publiek in de zaal zal aan de hand van stemming bepalen wie Marc Tordeurs zal opvolgen met de gouden mastel.

Voor de revue “Allemoe den buum in!” is men erin geslaagd een team van zo'n 40 enthousiaste vrijwilligers te mobiliseren om er een onvergetelijke avond van te maken.

KAARTENVERKOOP:

Voor het eerst verloopt de kaartenverkoop volledig online. Tickets (12 euro) kan je bestellen via www.gruutemet.be Met een Kom!Pas is er korting en alle plaatsen zijn genummerde zitplaatsen.

Afspraak op vrijdag 5 oktober 2018 om 20u33 in CC 't Vondel in Halle! Deuren open vanaf 19u33.

Organisatie: Halse Carnavalraad in het kader van het Cultuurfestival Halle en met de medewerking van de Stad Halle en de Cultuurraad.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 sep 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer emile & ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Olaf Feldberg | 24 apr 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 18 apr 2019

archief