HALLE - Opendeurdag in Rugkliniek Moonens

C21

HALLE - Opendeurdag in Rugkliniek Moonens

Editiepajot_halle
Foto © Elsie De Greef
 

Drie jaar geleden verhuisde de praktijk van Tine Moonens van Dworp naar het centrum van Halle, meer bepaald in de Dekenstraat 21, onder de naam Rugkliniek Moonens. Met succes, intussen werden al meer dan 2000 mensen van Halle en omstreken geholpen. En ze breiden uit... weldra ook open op zaterdag!

Om aan de grote vraag voor behandelingen te blijven voldoen, werd hard gezocht naar een uitstekende collega. En ze hebben haar gevonden, vanaf 6 oktober zal Gwendolyn Sanders de praktijk voor rugscholing en osteopathie versterken, op zaterdag van 9 tot 19 uur. Dat wil zeggen geen lange wachttijden meer, geen vrijaf nemen van het werk, maar wel sneller geholpen wanneer het ú past! Om haar te verwelkomen opent rugkliniek Moonens haar deuren.

Waar: in de rugkliniek, Dekenstraat 21 in Halle

Wanneer: op zaterdag 29 september van 14 tot 17 uur

U kan er genieten van een drankje en met al uw vragen terecht. Er zal ook een woordje uitleg gegeven worden door Tine en Gwendolyn over rugscholing en osteopathie, zoals: Wat houdt het in? Hoe verloopt de behandeling? Met welke pijn of klachten kan ik terecht? Wat kan ik verwachten? Voor meer informatie kan u alvast terecht op de website van de rugkliniek: www.rugkliniekmoonens.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 sep 2018
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief