Help! Op wie moet ik stemmen? VICTORIA Halle brengt raad

Help! Op wie moet ik stemmen? VICTORIA Halle brengt raad

Victoria_anders
 

De Halse radio Victoria (105.2 FM) pakt uit met enkele speciale programma’s n.a.v. de gemeenteraadsverkiezingen. Projectleider Frank Vannerom : “Victoria staat garant voor ‘happy music’ de hele dag door, maar we zetten ook in op regionaal nieuws. Wat er leeft in de streek, waar de Hallenaar wakker van ligt. En dus is het onze taak om iedereen die nog twijfelt voor wie hij/zij gaat stemmen, een beetje op te weg te helpen.  Verwacht geen saaie kost of rond-de-pot-draaierij, we beloven interessante programma’s waar je écht iets aan hebt.”  

  >De politieke partijen van Halle worden één voor één op de rooster gelegd in de Ontbijtshow bij Luc Pauwels, op zondagmorgen tussen 9 en 11.   

>Moet de auto nog meer uit het stadscentrum verbannen worden? Moet Halle nog fietsvriendelijker worden? Hoe pakken we de files aan?  

Het debat van de Fietsersbond kan je op vrijdag 21 september live volgen vanaf 20 uur via onze audiostream op www.radiovictoria.be     

>En dan.. Op vrijdag 12 oktober om 20 uur. Het ultieme debat!  Met de kopstukken van de Halse politieke partijen. Ze gaan met elkaar in debat, maar geven ook antwoord op jouw vragen.  Wat moet er veranderen in Halle? Wat kan er nog beter? Welke vraag wil jij stellen? Mail ons info@radiovictoria.be 

Iedereen is welkom om het kopstukkendebat bij te wonen, vrijdag 12 oktober om 20 uur in de zaal van het Streekproductencentrum in Halle. Toegang gratis. Uiteraard ook live te volgen op de radio!  

>Waa wèrret?  Luister op verkiezingszondag naar Victoria en volg de uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen in de verschillende gemeenten van de Zennevallei en het Pajottenland.  

Tenslotte nog 1 goede raad : stem vè de goei!!   

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 sep 2018
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 15 okt 2019
Marc Sluys | 11 okt 2019
Devogeleer Emile | 11 okt 2019
Devogeleer Emile | 09 okt 2019

archief