HALLE - De Mannen van de Met zetten er de schaar in...

C21

HALLE - De Mannen van de Met zetten er de schaar in...

Editiepajot_halle
Ingezonden foto
 

Op Woensdag 31 oktober om 20u15 komt de Komedie Compagnie op uitnodiging van HKV ‘De Mannen van de Met’ opnieuw naar CC 't Vondel. Het gezelschap rond artistiek leider Dirk Van Vooren wist opnieuw een sterke cast samen te stellen voor een geweldige komedie ‘De Schaar Erin’. Het stuk speelt zich af in het kapsalon 'De Schaar Erin' van de homofiele saloneigenaar Tony (Dirk Van Vooren).

Wanneer in dat kapsalon de huisbazin -en tevens bekende pianiste- Isabelle Kozak wordt vermoord, zijn alle aanwezigen op dat moment hoofdgedachte: naast de uitbater ook nog kapster Barbara (Britt Van der Borght), sjieke madame Delray (Greet Rouffaer) en foute zakenman Eddy (Patrick Onzia). Eén voor één uiteenlopende types en allemaal hebben ze een reden om de oude tante uit de weg te ruimen. Aan de inspecteur van dienst (Christophe Stienlet) en zijn niet zo snuggere kompaan (Dirk Lavrysen) de taak om dit mysterie samen met het publiek op te lossen.

Eén ding staat vast: je lachspieren worden danig op proef gesteld. Tickets (23 euro) kan je reserveren via 0474/127.357. Snel zijn is de boodschap!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 sep 2018
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 mrt 2024
Marc Sluys | 12 mrt 2024

archief