HALLE – Kunstenares Els De Bille laat u kennis maken met haar kunsttentoonstelling Indrukken in het Woonzorgcentrum Zonnig Huis

C21

HALLE – Kunstenares Els De Bille laat u kennis maken met haar kunsttentoonstelling Indrukken in het Woonzorgcentrum Zonnig Huis

Dsc_0667_02__large_
 
Dsc_0649_02_01__large_
 
Dsc_0654_01__large_
 
Dsc_0658_03__large_
 
Dsc_0660_01_01__large_
 
Dsc_0666_01__large_
 

Van vrijdag 21 september 2018 tot 14 januari 2019 loopt er in het Woonzorgcentrum Zonnig Leven een kunsttentoonstelling “Indrukken”, van kunstenares Els De Bille.

Els De Bille heeft altijd een zwak gehad voor het 'creatieve'. Ze besloot daarom om een opleiding Grafische Technieken te volgen. In de academie ABK in de Westrand te Dilbeek ontplooit ze haar verder. Als kleuterjuf brengt ze haar passie voor de creativiteit graag aan kinderen over.

Door te experimenteren met kleuren, contrasten, texturen ontdekt Els telkens nieuwe dingen.

Ze probeert een expert te worden in bepaalde technieken met acryl, door haar zoektocht steeds verder te verruimen. De abstracte werken bestaan vooral uit acrylverf. Hier en daar afgewerkt met wat olieverf.

Onlangs ontdekte ze een nieuwe techniek, door acrylverf met water en olie te vermengen zo krijgt de verf een lopende structuur, deze techniek werkt Els nu verder uit om deze nog beter onder de knie te krijgen. “ Kunst is een zoektocht naar jezelf als persoon, elke dag ontdek je wel iets nieuws”. “Het is een plezier om te experimenteren met texturen en contrasten om zo dat ietsje meer van jezelf en de kunst te begrijpen” aldus Els De Bille.

Het proces is even belangrijk als het resultaat, neem je tijd om te genieten en te ontdekken wat er achter het werk/de persoon zit. Er zit zoveel meer in dan alleen het resultaat dat je te zien krijgt.

Tijdens deze tentoonstelling “Indrukken” geeft Els De Bille je een indruk over het werk Dit doet ze via een kernwoord. Het kernwoord zal je op weg helpen om het werk beter te begrijpen. Aan jou om het verder in te vullen en jouw indrukken vorm te geven. Vraag gerust naar haar verhaal maar volg ook jou indrukken en laat je verdiepen in haar prachtige kunstwerken.

De tentoonstelling “Indrukken” is gratis te bewonderen in het Woonzorgcentrum Zonnig Huis Auguste Demaechtlaan 36 Halle, dagelijks van 10u00 tot 18u30 van 21 september 2018 tot 14 januari 2019. Verdere informatie is te bekomen op www.elsdebille.com

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 sep 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief