HALLE – Danny Sluys wint de Gouden Mastel

C21

HALLE – Danny Sluys wint de Gouden Mastel

Mastel3
 
Mastel20181
 
Mastel2
 

 De 17de Halse carnavalrevue in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen werd eentje van superlatieven. In een volledig uitverkocht CC 't Vondel trakteerde een team van 40 enthousiastelingen het publiek op een grappig, ontroerend en afwisselend totaalspektakel in het decor van het Hallerbos. 

Tijdens de revue mocht het publiek ook letterlijk naar de stembus!   Voor de Gouden Mastel -de trofee van Halse carnavalverdienste-  hadden de toeschouwers in de zaal de keuze uit 3 genomineerden. Het museum Den Ast voor hun attractieve tentoonstelling over carnaval en de prinsenverkiezingen, kunstenaar Luc Van Ruysevelt in wiens monumentale trofee de winnaars van het Halse carnaval hun namen graveren en Danny Sluys die als voorzitter van de Gebeure heel wat andere groepen is gaan helpen bij hun eerste stappen in het maken van chars in piepschuim.

De meeste stemmen gingen naar Danny Sluys die de Gouden Mastel opdraagt aan de volledige carnavalsgemeenschap. Hij benadrukte ook het belang van de groeiende samenwerking en goede verstandhouding tussen de Halse groepen.   


 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 okt 2018
Devogeleer Emile
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief