Jaarmarkt Lembeek op zondag 21 oktober

Jaarmarkt Lembeek op zondag 21 oktober

Dsc_5304_9481__large_
 

 Op 21 oktober 2018 kan je in hartje Lembeek opnieuw op de koppen lopen tijdens de jaarmarkt. En dat betekent dat ook de foorkramers hun tenten opslaan in het centrum.

Ter gelegenheid van de oktoberkermis organiseert Lembeek Leeft een jaarmarkt voor trekpaarden, zadelpaarden, pony’s, ezels, schapen, geiten en neerhofdieren. Je kan er ook terecht op de Feestmarkt waar je een grote verscheidenheid aan producten (ambachtelijke voeding, groenten en fruit, sierjuwelen, kleding, onderhoudsproducten, geschenken, speelgoed, ter plaatse te verbruiken voedingswaren, e.a.) kan vinden.

Centrum Lembeek verkeersvrij

De kermis zal opgesteld worden vanaf 17 oktober (9u) en blijft staan tot maandag 29 oktober. Tijdens deze periode is het Claesplein afgesloten voor het verkeer.

Om het verkeer toch vlot door het centrum te loodsen, wordt de Weerstandsstraat tijdelijk opnieuw een tweerichtingsstraat. Om dit mogelijk te maken geldt er een parkeerverbod in de Weerstandsstraat.

Ook de Stationsstraat wordt tijdelijk een tweerichtingsstraat. Op die manier kunnen ook de bewoners van de Fonteinstraat hun woning bereiken.

Info: www.lembeekleeft.be/jaarmarkt-2018/

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 okt 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Olaf Feldberg | 22 mei 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 21 mei 2019
Devogeleer Emile | 21 mei 2019
Devogeleer Emile | 21 mei 2019
Devogeleer Emile | 21 mei 2019

archief