HALLE – Onthaalouders en kinderbegeleiders winnen “een baas” op hun feestdag!

HALLE – Onthaalouders en kinderbegeleiders winnen “een baas” op hun feestdag!

Dsc_6350_01__large_
 

 Landelijke Kinderopvang zendt ter gelegenheid van “dag van de onthaalouder/kinderbegeleider” 50 “bazen” naar onthaalouders en kinderbegeleiders die elke dag het beste van zichzelf geven in hun kinderopvang. 

Ook op hun feestdag op 12 oktober staan de kinderbegeleiders/onthaalouders paraat om alle kinderen op te vangen terwijl de ouders gaan werken. Om de medewerkers te bedanken voor hun dagelijkse inzet, krijgen ze die dag hulp van een “baas”.Directteur Mia Houthuys kwam een handje helpen in de landelijke kinderopvang Stekelbees in Halle. 

Landelijke Kinderopvang gaf aan 1800 onthaalouders en 800 kinderbegeleiders de kans om een baas te winnen en een takenpakket samen te stellen. De “bazen” van hun kant moesten omschrijven waarom zij de ideale kandidaat zijn om ingezet te worden als hulp voor één dag.

Er werd gretig gebruik gemaakt van deze kans.  Eindelijk mochten die van “de bureau” eens tussen de kinderen gaan staan en eindelijk mochten die van de opvang eens laten zien wat zij elke dag allemaal moeten klaar spelen.  Een unieke kans om elkaar nog beter te leren kennen.  Landelijke Kinderopvang voert een medewerkersbeleid, waar elke medewerker zijn talenten kan inzetten en hier de nodige waardering voor krijgt.

Onthaalouders en kinderbegeleiders verdienen deze waardering!  Ze werken vroeg en laat, ze hebben aandacht voor individuele noden in soms grote groepen kinderen, ze wisselen luiers, ze ravotten buiten, ze stimuleren kinderen in hun ontwikkeling, ze bieden rust en zorgen dat kinderen zich echt thuis voelen… en zoveel meer!

Landelijke Kinderopvang heeft veel meer opvanglocaties dan “bazen”, maar om iedereen mee te laten genieten van de avonturen van de dag, zullen de deelnemers foto’s, filmpjes, verhalen delen op facebook en instagram van Landelijke Kinderopvang.

Vind ze terug met deze hashtags : #baasopdewerkvloer  en #landelijkekinderopvang

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 okt 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 23 mrt 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 21 mrt 2019
Devogeleer Emile | 19 mrt 2019
Devogeleer Emile | 18 mrt 2019

archief