FP Halle-Gooik kent europese tegenstanders en neemt de leiding over van Proost Lierse

C21

FP Halle-Gooik kent europese tegenstanders en neemt de leiding over van Proost Lierse

Dsc_4240_01__large_
Foto's Halle-Barcelona
 
Dsc_4103_01__large_
 
Dsc_4118_01_01__large_
 
Dsc_4245_01__large_
 
Dsc_4212_01__large_
 

 Voor FP Halle-Gooik: Van Beeck, Vandenheede, Leitao, Dujacquier, Gonzalo, Teixeira, Nerinckx, Leo, Diogo, Patias, Dahbi & Grello FP Halle-Gooik kreeg een weekje na de Champions League de leider Proost Lierse op bezoek. De wedstrijd kon niet beter beginnen met een doelpunt van Diogo na 4 seconden. Het moet zowaar een record zijn!

Halle-Gooik hield het tempo hoog en Dahbi zorgde voor de 2-0 op aangeven van Grello. Fernandao buffelde de 3-0 tegen de touwen. Kasmi milderde nog voor 3-1 maar na de rust denderde de trein rustig door. Adnane scoorde via een Lierse voet om zelf nadien tweemaal aan het kanon te staan. Diogo zorgde voor de 7-1 eindcijfers. FP Halle-Gooik neemt zo de leiding terug over van Proost Lierse met 2 punten voorsprong op Proost Lierse met een match minder gespeeld

Doelpunten: 1-0 Diogo, 2-0 Dahbi, 3-0 Fernanadao 3-1 Kasmi 4-1 Adnane, 5-1 Adnane, 6-1 Adnane & 7-1 Diogo

In Nyon werd er geloot voor de Uefa Champions League Elite Round. Halle-Gooik werd ondergebracht in Groep A. Daar treft het europa’s nummer 1 Inter Movistar met sterspeler Ricardinho. Daarnaast zitten ook de sloveense kampioen Dobovec en de litouwse Vytis in de groep. Enkel de groepswinnaar kwalificeert zich voor de Final Fout, het eindtornooi. Na Benfica & Barcelona opnieuw een heuse topclub op de weg van onze club.

De wedstrijden worden gespeeld van 13 tot 18 November in Vilnius Litouwen.  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 okt 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief