HALLE - Infoavond over het werk van pater Ivo Vanvolsem in Kananga

C21

HALLE - Infoavond over het werk van pater Ivo Vanvolsem in Kananga

Editiepajot_halle
Ingezonden flyer

Het transitcentrum Mpokolo wa Muoyo (Bron van Leven) is al 25 jaar een reddingsboei voor kinderen op de vlucht in hun eigen land en voor verwaarloosde kinderen uit de grote omgeving van Kananga. Initiatiefnemer en begeleider van dit project is onze Ivo Vanvolsem uit Buizingen. In een familiale omgeving willen ze deze kinderen (naast kost en inwoon) uitzicht geven op een betere toekomst.

Daartoe is het onontbeerlijk dat deze kinderen terug contact krijgen met hun familie. Om die families te vinden is naast vele contacten ook een stevig vervoermiddel nodig. Een alle-terrein-wagen is een must. De huidige, 16 jaar oud, is totaal versleten en aan vervanging toe. Om de noodzaak van deze actie aan te tonen plannen ze op donderdag 8 november om 20u een infoavond in zaal Simmebrug, O. de Kerchove d’Exaerdestraat 48 in Buizingen. Ze vertonen de film, die Jan Steenhouwer de voorbije zomervakantie draaide over het centrum.

Ze zien deze avond ook als een startavond voor eventuele andere acties. Wie meer wil weten over al de projecten van Ivo :www.mpokolo-congo.be.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 okt 2018
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 28 feb 2024

archief