HALLE – Carnavalsseizoen start traditioneel op 11 november met de doop van het prinsenpaar 2018

C21

HALLE – Carnavalsseizoen start traditioneel op 11 november met de doop van het prinsenpaar 2018

Dsc_9945_01_01__large_
 
Dsc_0471_01
 
Dsc_0628
 

 Traditioneel opent ook dit jaar het carnavalsseizoen met de opname van de prins van het afgelopen jaar in de 'principolste societeit' van Halle, de Orde van Tastendeuvel. Dat is geen formaliteit want Prins Jurgen II zal gedurende uren onderworpen worden aan tal van ludieke theoretische en praktische proeven.

Een van deze proeven voor Jurgen II is ' reclame maken via de geschreven pers, radio of een ander mediakanaal. De kandidaat moet minsten 2 perskanalen warm maken om campagne te voeren en de opname in de belangstelling te brengen.

De dag 11 november 2018 start voor Prins Jurgen II om 08u33 in het café Blauw en Geel in de Biezeweide waar de eerste proeven zullen gehouden worden. Daarna worden nog de herbergen t' Kazzaa en de 21 bezocht, en zal de prins ook hier een paar proeven afleggen om daarna verder af te zakken naar De Bres, om daar rond 11u11 tot de eindceremonie over te gaan.

Dit is een traditie die elk jaar opnieuw de nodige inzet vraagt van de Prinsj en zijn gevolg, dat zeker niet verloren mag gaan. Dus hoe meer volk de Prinsj komt steunen in zijn opdrachten hoe meer plezier.

Deze datum zeker aanstippen in uw agenda, en kom de Prinsj Jurgen II steunen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 nov 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief