HALLE – Zonder Jou, Veelbelovende nieuwe single voor Nina Butera

HALLE – Zonder Jou, Veelbelovende nieuwe single voor Nina Butera

Dsc_4852_01
 
Dsc_0229_02__large_
 
Dsc_4954_02
 

 Nina Butera stelde gisteren haar nieuwe single 'Zonder Jou' voor. Deze derde Nederlandstalige song belooft een grote hit te worden voor de jonge zangeres uit Sint-Pieters-Leeuw.

'Zonder Jou' is een pop ballade met een vleugje R&B en haar typische jaren '80 sound. Tekst en muziek voor het nummer komen van Christophe Severs en Patrick Vignix. De productie gebeurde door Christophe in zijn Hallround studios te Halle.

Haar vorige single 'Jij' stond maar liefst 8 weken in de Ultratop 50. Met deze nieuwe single 'Zonder Jou' hoopt Nina nog beter te scoren. Het nummer is trouwens volgende week “tip van de week” bij stadsradio Halle en zal ook op Ment TV te zien zijn vanaf zaterdag 10 november.

Wat voor Nina Butera begon als gewoon wat zangles volgen, is inmiddels uitgegroeid tot een droom 'zangeres worden'. Papa Luciano wou zijn dochter een verrassingsgeschenkje cadeau doen met een eigen single, maar die demo groeide snel uit tot een volwaardige single en overtuigde haar hele familie om volledig achter haar passie te staan en tegelijkertijd waken zij erover dat de schoolresultaten niet achteruitgaan.

“Elke zanggelegenheid zowel in de studio's als op een podium, groot of klein, is voor mij altijd een leuke ervaring. Ik breng mijn nummers met veel plezier voor jong of oud, als de toeschouwers er maar plezier aan beleven. Ik heb de luxe gekregen om samen het podium te mogen delen met onder andere Paul Severs en Liesje waarvan ik veel bijgeleerd heb om de mensen te entertainen” aldus Nina Butera.

Nina treedt samen met Paul en Liesje op in het grote Kerstconcert op 9 december in cc De Fabriek in Sint-Lievens-Houtem, en op 26 januari 2019 in de Cazy in Vlezenbeek.

Nina haar nieuwe single is te koop op itunes en spotify.

https://youtu.be/N0J0rwsUbwo

 

http://itunes.apple.com/album/id1440533916?ls=1&app=itunes

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 nov 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 17 jan 2021
Roger Swalens | 17 jan 2021
Marc Sluys | 15 jan 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 15 jan 2021
Sam Herremans | 11 jan 2021

archief