HALLE – Carnavalswereld kan opgelucht verder werken naar carnaval 2019

HALLE – Carnavalswereld kan opgelucht verder werken naar carnaval 2019

Dsc_0670__large_
 
Dsc_1341__large_
 
Dsc_1298
 

 Na enkele woelige maanden rond het ontslag van voorzitter van Halattraction, Jos Appelmans en een paar bestuursleden die zelf hun ontslag indienden lijken de meeste plooien glad gestreken en zal het grootste massafeest van Halle 'Carnaval' dan toch doorgaan.

Het nieuwe bestuur van Halattraction is samen met de Halse Carnavalgemeenschap aan tafel gaan zitten en zijn tot de volgende conclusie gekomen.

Persmededeling naar aanleiding van gekende gebeurtenissen Halattraction.

Deze persmededeling is opgesteld in “ Geest ,en waarden “die Halattraction , samen met de Halse Carnavalgemeenschap duidelijk wil maken aan allen die deze waarden verder wil zetten.

Na de vergadering van 7 november 2018 van Halattraction, + de Halse Carnavalgemeenschap is volgend in samenspraak tot stand gekomen:

Halattraction krijgt het volledige vertrouwen ,de steun en medewerking van de Halse Carnavalgemeenschap om met de nieuwe samengestelde ploeg van Halattractionisten Carnaval Halle verder te organiseren.

De bedoeling van Halattraction om de Carnavalgemeenschap nog nauwer te betrekken , de samenwerking nog hechter, de inspraak nog duidelijker te maken is terecht gesmaakt geweest.

We willen met deze boodschap duidelijk maken dat enkel en alleen door samenspraak ,begrip , tolerantie , respect, en openheid naar elkaar deze samenwerking tot stand is gekomen.

We draaien samen een bladzijde om , kijken vooruit, zonder het verleden te vergeten, maar met de intentie om te leren uit fouten, om zo de toekomst te verzekeren!

Staan in om deze belofte waar te maken :

Halattraction met name :

Voorzitter : Jos Appelmans.

Eerste Ondervoorzitter: Joeri Timperman

Tweede ondervoorzitter: Marc Picalausa

Outdoors: Kim Timperman

Penningmeester: Johnny Carels

Secretaris : Kenny Borremans

Leden : Frederic Scourneau

Marc Tordeurs

Toegetreden Leden :

Bonnewijn Emile

Matton Eddy

Van Houdt Chris

Vanzeebroeck Josse.

Wij zijn er klaar voor !! De groepen ,Prinsen en Prinsessen, Ordes en aanverwanten , samen met de ganse Halse Carnvalgemeenschap “Op naar carnaval 2019” !

Traditioneel begint het carnavalseizoen op 11/11/2018 met de opname van de prins van het afgelopen jaar in de 'principolste societeit' van Halle, de Orde van Tastendeuvel.

Alles start om 08u33 in het café Blauw en Geel, verder naar het café t' Kazzaa en café 21, om de eindceremonie te houden in De Bres, om daar rond 11u11 tot de eindceremonie over te gaan.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 nov 2018
Devogeleer Emile
archief © Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 12 jul 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 10 jul 2019
Roger Swalens | 09 jul 2019
Roger Swalens | 09 jul 2019
Roger Swalens | 08 jul 2019

archief