HALLE - Eerste editie van 15 workshops Me Time

HALLE - Eerste editie van 15 workshops Me Time

Me_time__large_
 
New_time
 

 Me-time is tijd die helemaal, voor de volle 100%, voor jou is. Die je helemaal aan jezelf mag besteden. We-time is de tijd die je samen met anderen doorbrengt en waar jij zelf meer energie of geluk uit haalt. Op zaterdag 1 december staat die Me/We-time centraal tijdens 15 workshops, activiteiten en lezingen in cultuurcentrum ‘t Vondel in Halle.

Op het programma staan onder andere workshops rond weerbaarheid, energie en relaties. Wie op zoek is naar rust kan kennismaken met yoga, meditatie en wandelcoaching. Nic Balthazar komt dan weer op een aanstekelijke manier vertellen hoe we allemaal gelukkiger kunnen zijn.

Even ontsnappen aan de dagelijkse stress kan tijdens de sessies Zumba- en Djembé of in het creatieve zeefdrukatelier. Ook jonge ouders zijn welkom op Me/We-time. Tijdens de workshops babymassage en yoga versterken zij de band met hun kroost.

“Tijdens deze themadag willen we de deelnemers graag soigneren”, zegt Erik Van Vaerenbergh van Archeduc. “En tegelijkertijd bieden we de kans om elkaar te ontmoeten, in gesprek te gaan en samen te genieten van wat op hen afkomt”

Me/We-Time is een organisatie van Archeduc, Cultuurcentrum ’t Vondel, Stad Halle, Huis van de Mens, Artsenkring Halle en omgeving, Logo Zenneland, Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg PassAnt en Herstelacademie Halle-Vilvoorde.

Praktisch:
Zaterdag 1 december 2018
Cultuurcentrum 't Vondel, Joseph Possozplein 40, 1500 Halle
Inschrijven voor de activiteiten is verplicht en kan via www.mewetime.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 nov 2018
Devogeleer Emile
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 21 mei 2019
Devogeleer Emile | 21 mei 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 21 mei 2019
Devogeleer Emile | 21 mei 2019
Devogeleer Emile | 17 mei 2019
Devogeleer Emile | 16 mei 2019

archief