Toneelopvoering door K.T.Volharding ‘Zwijg Kleine!’ in HALLE

Toneelopvoering door K.T.Volharding ‘Zwijg Kleine!’ in HALLE

Editiepajot_halle
Ingezonden foto
 

K.T. Volharding speelt vrijdag 7 en 14 en zaterdag 8 en 15 december ‘Zwijg, Kleine!’, een stuk van Fitzgerald Kusz, in een regie van André Herremans. Deze toneelopvoeringen gaan allemaal door in CC ’t Vondel in Halle en telkens om 20u. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa, in voorverkoop bij Tea-Room La Dragée en Café De Sleutel of via VOLHARDING.org.

Volharding nodigt jullie uit op de plechtige ‘heilige’ communiefeest van Eddy… We bevinden ons midden in de jaren ’70 in de bescheiden arbeiders woning van Robert en Yvonne. Terwijl moeder Yvonne zich uitslooft om het feest te laten slagen heeft vader Robert enkel oog voor drank. Plezante nonkel Willy en energieke tante Anna zijn natuurlijk van de partij alsook omhoog gevallen buurvrouw Gerda en haar onderdanige echtgenoot François. Nog een geluk dat tante Jacqueline haar bullebak van een man thuisgelaten heeft. Er wordt veel gegeten, gedronken, gelachen, gezaagd, enfin zoals op elke feest in alle families wel voorkomt… Of niet soms?

Spelen mee: Sofie Mordijck, Sonja Vanhaelen, Barbara Vangasse, Nora Marchal, Iwein Denayer, Ewald Bundervoet en Wim Verdeyen. Zij nodigen jullie alvast uit om op één van deze data een kijkje te komen nemen. Volharding garandeert jullie alvast een prettige avond!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 nov 2018
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 17 mei 2019
Devogeleer Emile | 16 mei 2019
Marc Sluys | 14 mei 2019
Marc Sluys | 13 mei 2019

archief