Wat valt er met Kerst te beleven in Halle?

Wat valt er met Kerst te beleven in Halle?

Kerstverlichting
 
A5_kerstshopping_pagina_1
 

 Binnenkort breekt de drukste periode van het jaar aan… Kerst! Na de succesvolle editie van de Herfsthappening gaan de Verenigde Handelaars Halle nu voor de winterversie! ‘Halle, lichtstad aan de Zenne’. Opwarmen doen we op 15 en 16 december met het eerste koopweekend. Topper wordt het weekend van 22 en 23 december met een nooit gezien aantal activiteiten, zowel muzikaal als animatie. Voor deze editie werkt de VHH opnieuw samen met het team van Dirk Vierendeel en DNA Consulting.

Kerstshopping Halle

Vanaf begin december start de eindejaarsactie waar de klanten tal van halse kadocheques kunnen winnen.

Tijdens het weekend van 15 & 16 december zijn er kersthutjes waar de klanten gratis glühwein en chocomelk kunnen afhalen met de drankbonnetjes die ze verkrijgen in de verschillende handelszaken. Ook zullen er verschillende soorten kleine animatie & muziek zijn doorheen de stad.

Het absolute koopweekend valt op 22 & 23 december, een weekend vol warme verrassingen en een ongeziene kerstsfeer. Zo is er onder meer het huis van de Kerstman in de oude Azur (Basiliekstraat) waar kinderen op de foto kunnen met de Kerstman en een geschenkje mogen kiezen. Ook worden er voorleessessies en kindergrime voor kinderen & ouders voorzien in andere panden. Tijdens dit koopweekend kan je je laten betoveren door de verschillende soorten animatie en muzikanten doorheen de stad & op vaste plekken, nog nooit zal er zoveel sfeer geweest zijn met Kerst in Halle. Opwarmen doe je makkelijk aan de kersthutjes waar je met je drankbonnnetjes gratis glühwein en chocomelk kan verkrijgen. Kortom, het beloofd een magisch weekend te worden in Halle!
Extra koopzondagen/koopmaandagen

De winkels ontvangen hun klanten graag met open armen op verschillende extra koopdagen in december. Het uitgelezen moment om nog op zoek te gaan naar die laatste cadeautjes voor onder de kerstboom. Shoppen in Halle kan op volgende extra data:

  • Koopzondagen: 16, 23 & 30 december

  • Koopmaandagen: 24 & 31 december

Kerstverlichting in prachtig nieuw kleedje
Onze stad kreeg een spiksplinternieuwe verlichting. De kerstverlichting werd gepersonaliseerd met de slogan ‘Ik winkel in Halle’ en op deze manier willen de Verenigde Handelaars Halle de stad sfeervoller maken. Met dank aan Stad Halle voor de extra inspanningen. Nog meer sfeer d.m.v. lichtjes is een punt waaraan zij willen werken de komende jaren.

Alweer heel wat te beleven, met dit soort initiatieven willen de Verenigde Handelaars Halle hun klanten het gevoel geven dat ze fijn kunnen shoppen en vertoeven in hun stad.

Voor meer info contacteer Claudia Van Obergen – Claudia@dna-consulting.com

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 dec 2018
Devogeleer Emile
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 26 mei 2020
Roger Swalens | 26 mei 2020

archief