Blue Note Pub in HALLE verkoopt hun kerstdecoratie voor een goed doel

Blue Note Pub in HALLE verkoopt hun kerstdecoratie voor een goed doel

Editiepajot_halle_blue_note_kerstversiering_1
Ingezonden foto van de de uitbaters van de Pub met Monja en Ness
 
Editiepajot_halle_blue_note_kerstversiering_2
Ingezonden foto van Monja met 1 van haar kunstwerken
 

Blue Note Pub wou deze maand uitpakken met 2 zaken: een origineel idee voor de Warmste Week, iets wat geld opbrengt voor het goede doel maar waar de mensen die het doel steunen ook net iets meer aan hebben en -eigenlijk volledig los daarvan – een originele, sfeervolle kerstdecoratie. Die aparte ideeën zijn al snel door twee creatieve geesten tot een geheel versmolten.

Ness van VelooFleur kreeg vrijspel en mocht haar creatieve geest loslaten op de pub. Al snel ging haar inspiratie in overdrive. Om een extra dimensie te geven aan haar decoratie, contacteerde ze Monja van Viva Pintura en zo werd het Ness bloemwerk met Monja’s kunstwerken.

‘Als we nu eens de kerstballen vervangen door vinylplaten, beschilderd met bekende artiesten’ was eigenlijk meteen een van de eerste ingevingen van Monja. Is er iets dat meer Blue Note Pub is dan decoratie die muziek uitademt? Deze kunstwerken kunnen verkopen om met een deel van de opbrengst een goed doel te steunen is een mooie kers op de taart.

Wie op zoek is naar een origineel eindejaarscadeau kan een plaat kopen ter plaatse in de Blue Note Pub of rechtstreeks bestellen bij Monja (monja@vivapintura.be). In het vervaardigen van elk kunstwerk kruipen toch wel wat uurtjes werk, dus tijdig bestellen is in dat geval belangrijk. De prijs is 60 euro waarvan 40% van de opbrengst gaat naar het goede doel ‘De Ark van Pollare’.

De werking van de Ark van Pollare bestaat uit 2 delen. Enerzijds is de Ark een erkend maar niet gesubsidieerd asiel dat haar hele werking volledig zelf moet bekostigen. Ze vangen weidedieren (pony’s, geiten, kippen, konijnen,…) op tot ze een nieuwe thuis gevonden hebben. Verwaarloosde, oude of invalide weidedieren mogen hun oude dag zelfs op de boerderij doorbrengen. Anderzijds biedt de Ark een zorgboederij aan waar mensen met een zeer diverse achtergrond kunnen komen helpen. Mensen die net uit de psychiatrie komen, mensen met een burnout, jongeren met een time-out op school, ex-gedetineerden,…

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 dec 2018
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 26 mei 2020
Roger Swalens | 26 mei 2020

archief