HALLE – Curieus Halle scoort met geslaagde wijndegustatie

HALLE – Curieus Halle scoort met geslaagde wijndegustatie

Foto_bij_persbericht_-__curieus_halle_scoort_met_geslaagde_wijndegustatie___large_
 

 De Halse Curieus-afdeling en wijnhandel Belvino organiseerden op vrijdag 7 december 2018 voor de vijfde keer op rij een succesvolle wijndegustatie.

“De wijndegustatie was zeker en vast een geslaagde activiteit” vertelt Arno Pirolo, secretaris van Curieus Halle. “In totaal namen ruim 30 mensen deel aan de activiteit en werden er om en bij de 160 flessen verkocht, hetgeen per slot van rekening niet niks is. We kunnen dan ook stellen dat het hoofddoel van deze degustatie, meer bepaald het ondersteunen van een lokale handelaar, zeker bereikt is.”

“Net zoals bij de vorige edities werd ook dit jaar een breed gamma aan wijnen voor ieders budget samengesteld”, stelt Geert Schmit, zaakvoerder van Belvino. “We willen namelijk aantonen dat wijnproeven geen elitaire bedoening is, maar eerder een hobby die iedere geïnteresseerde kan uitoefenen. Dat er elk jaar opnieuw steeds meer mensen deelnemen aan onze degustatie, is hier trouwens het beste bewijs van.”

Het bestuur van Curieus Halle is zeer tevreden over de activiteit en hoopt in de toekomst nog dergelijke degustaties te organiseren. “Niemand hoeft er aan te twijfelen, dit evenement wordt volgend jaar zeker herhaald” besluit een opgetogen Arno Pirolo.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 dec 2018
Devogeleer Emile
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 26 jun 2019
Roger Swalens | 26 jun 2019
Roger Swalens | 26 jun 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 26 jun 2019
Roger Swalens | 25 jun 2019
Devogeleer Emile | 25 jun 2019
Olaf Feldberg | 24 jun 2019

archief