Brassband Lembeek met Wouter Loose op 15 devcember

Brassband Lembeek met Wouter Loose op 15 devcember

Capture
 

 Welk koperblaasinstrument is er nog niet aan bod gekomen op ons jaarlijks concert met solist? Juist, een bastrombone! En uiteraard heeft Brassband Lembeek ook dit jaar een solist kunnen vastleggen om U tegen te zeggen: Wouter Loose. 

Wouter studeerde af aan het conservatorium van Antwerpen en Rotterdam. Hij is verbonden aan de Koninklijke Muziekkapel van de Belgische Marine als solist bastrombone, musiceerde met gerenomeerde orkesten en is actief als dirigent in HaFaBra orkesten.

Wilt u deze solist niet missen? Kom dan zeker naar ons concert op zaterdag 15 december om 20u in zaal De Kring in Lembeek!

Brassband Lembeek o.l.v. Hans Goris zal naast de solowerken met de solist een gevarieerd programma brengen met ondermeer filmmuziek.

Ons jeugdorkest Young Brassband Lembeek o.l.v. Els De Sadeleer mag natuurlijk niet ontbreken, en zal van de partij zijn om zijn muzikale kunnen te tonen.

Kaarten verkrijgbaar bij muzikanten van BBL en bij Haarkapper Patrick (Prinsenbos 234, 1502 Lembeek). Plaatsen reserveren mogelijk via bestuur@brassbandlembeek.be

VVK: 13 EUR - Kassa: 15 EUR - Deuren: 19u30

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 dec 2018
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 15 okt 2019
Marc Sluys | 11 okt 2019
Devogeleer Emile | 11 okt 2019
Devogeleer Emile | 09 okt 2019

archief