UNIZO HALLE uit de startblokken

UNIZO HALLE uit de startblokken

Halle1
Foto's ingezonden
 
Halle2
 

 UNIZO Halle ging op donderdag 13 december, officieel uit de startblokken. Dit tijdens een eerste netwerkevent waarvoor een 100-tal ondernemers afzakten naar de Oude Post in Halle. Het opzet van dit event was in de eerste plaats de lancering van deze nieuwe lokale ondernemersvereniging bekend te maken.

Gastsprekers Danny Van Assche (gedelegeerd bestuurder van UNIZO) en Filip Jacobs (voorzitter UNIZO Mechelen) gaven toelichting over het belang van lokale UNIZO-ondernemersverenigingen en dit zowel binnen de gehele UNIZO-werking als in de praktijk, waarna de ondernemers uitgebreid konden netwerken met een hapje en een drankje. 

 “De talrijke opkomst toont aan dat er in Halle heel wat ondernemerschap is én dat er nood is aan een werking die alle types van ondernemers met elkaar verbindt”, aldus Gunter Lories, voorzitter van UNIZO Halle.

 “Als lokale afdeling willen we met UNIZO Halle er alles aan doen om de ondernemers met elkaar in contact te brengen, te verbinden en te versterken. Dit vooral om op een positieve manier de goesting in het ondernemerschap in Halle verder te kunnen aanwakkeren. Een constructieve samenwerking met het stadsbestuur staat daarbij hoog op de agenda.” aldus Gunter Lories, voorzitter van UNIZO Halle.

Meer weten? Contacteer Savanna Fonteijn - Adviseur Ondernemersvereniging - 0472/694718 - savanna.fonteijn@unizo.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 dec 2018
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 26 jun 2019
Roger Swalens | 26 jun 2019
Roger Swalens | 26 jun 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 26 jun 2019
Roger Swalens | 25 jun 2019
Devogeleer Emile | 25 jun 2019
Olaf Feldberg | 24 jun 2019

archief