HALLE – De schaatsbaan aardig op weg om ook dit jaar een succes te worden op de tiende editie.

HALLE – De schaatsbaan aardig op weg om ook dit jaar een succes te worden op de tiende editie.

Dsc_9190_01__large_
 
Dsc_9182_01__large_
 
Dsc_9200_01__large_
 
Dsc_9207_02__large_
Daniel Colombier en zoontje Alexander
 
Dsc_9210_01__large_
 
Dsc_9156_01__large_
 
Dsc_9161_01__large_
 
Dsc_9216_01__large_
 
Dsc_9232_01__large_
 
Dsc_9166_01__large_
 

 Op de tiende editie van Halle Schaatst een organisatie van Halle Events ruilde al heel wat mensen hun schoeisel in voor een paar schaats aan om onder vrienden, familie of in school of met de vereniging rondjes te draaien op de schaatsbaan.

Dit jaar voor de feesteditie van 10 jaar viel er heel wat te vieren, traditie die elk jaar te beleven zijn in de drukke kroeg of op de schaatsbaan, er valt altijd wat te beleven rond en op de schaatsbaan van Halle Events.

Deze namiddag was er traditiegetrouw het weekend voor eindejaar de top 100 van Radio Victoria, samengesteld en mede gepresenteerd door Dirk, Herman, Geert, Sonia en Patrick. Deze live uitzending is zonet afgelopen met de volgende eerste tien:

10) Clouseau - En dans

9)   Willy Sommers – Laat de zon je in je hart

8)   Abba – Dancing Queen

7)   Michael Jackson – Billie Jean

6)   Village People – YMCA

5)   Bryan Adams – Summer of 69

4)   Barry White – The first, the last my everything

3)   Niels Destadsbader – Skwon Meiske

2)   Pharell Williams – Happy

1)   Justin Timberlake – Can’t stop the feeling

 Naast de gewone schaatsers zoeken ook bekende Hallenaren elk jaar de Halse schaatsbaan op, Soms van heel ver zoals ex Belgisch kampioen motorcross Daniel Colombier, geboren in Essenbeek maar later geëmigreerd naar Amerika, Santa Monica om er te werken in de filmstudio’s als stuntpiloot, later stichtte Daniel zijn eigen bouwfirma op in Californië. Toch blijft Daniel nog altijd te zijn gebeten door snelle wagens op het circuit  waar hij in Amerika al heel wat prijzen wist binnen te rijden, waaronder een 1ste plaats in Daytona.

In het voorjaar komt Daniel Colombier terug naar zijn vaderland België waar hij in April met zijn goede vriend Ward Sluys deelneemt aan de wedstrijden op de omloop van Franchorchamps een wagen van BMW. Daniel en Ward behaalde ook een 1ste plaats in Palanga Litouwen, en 2de plaats op het circuit van Zolder.

In de winter komt de Hallenaar met zijn 10 jarig zoontje Alexander de schaatsbaan opzoeken om wat adrenaline af te laten en wat plezier te maken met zijn vrienden en familie in België.

 Andere opmerkelijke schaatsers waren de kandidaten prinsenpaar carnaval Halle 2019, de kandidaten mochten zich in een bomvolle kerstkroeg voorstellen en hun show opvoeren.

De kandidaten voor volgende editie van carnaval 2019 zijn voor de Vrie Kadeikes Bjorn Duyck en Wendy Paternot, voor de Smosjerpotten Joeri Vandenhouden en Pamela Vanzeebroeck, voor de Fleerefluiters zijn dat Andy Favijts en Sarah Schohy, en het vierde koppel komt van de Mannen van de met Peter Menten en Cindy Vanophem.


 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 dec 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 17 jul 2019
Devogeleer Emile | 17 jul 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 12 jul 2019
Devogeleer Emile | 10 jul 2019
Roger Swalens | 09 jul 2019
Roger Swalens | 09 jul 2019

archief