HALLE – De Verenigde Accordeonisten brengen internationaal zangtalent naar CC ‘t Vondel

C21

HALLE – De Verenigde Accordeonisten brengen internationaal zangtalent naar CC ‘t Vondel

Dsc_2970_03__large_
 
Dsc_2963_01__large_
 
Dsc_2948_01__large_
 
Dsc_2964_01__large_
 

Op zaterdag 16 februari om 20u00, en zondag 17 februari om 10u30 en om 15u30 brengen de Verenigde Accordeonisten van Halle hun jaarlijks winterconcert in het Cultureel Centrum ‘t Vondel.

Voor dit winterconcert wisten de accordeonisten een internationale zangeres met Portugese roots te strikken om samen met de 35 leden het podium te delen.

Dina Rodrigues zal er die twee dagen optreden als centrale gast en samen met de Halse vereniging en een concert brengen om niet snel te vergeten.

Dina Rodrigues van geboorte Portugees maar nu reeds meer dan tiental jaren woonachtig in België, was reeds op jonge leeftijd gepassioneerd door muziek. En brak internationaal door met het nummer ‘Uma Casa Portuguesa’ in november 2006. In dit zelfde jaar werd zij uitgenodigd te Fatima voor het 14de Gala van Radio Central FM, en won er de prijs van beste nieuwkomer. Deze show kwam op de nationale televisie van Portugal.

In 2013 werd Dina winnares in het programma ‘Komen Eten’ op VT4, en in datzelfde jaar bracht Dina haar tweede Portugese single “O malhao malhao’ die vandaag nog gespeeld wordt op vele radio’s.

In mei 2015 bracht ze haar eerste Nederlandstalige single ‘als jij naar mij kijkt’ uit met succes. Het nummer stond wekenlang genoteerd in de Vlaamse hitlijsten. In augustus 2016 was er het duet met Paul Severs ‘ik heb een oogje op jou’. Dina Rodrigues begint stilaan een doorbraak te maken in België, een muzikale doorbraak die zij zeker verdiend, want Dina heeft niet alleen een stem van een Portugese nachtegaal maar kan ook super lief uit de hoek komen tijdens haar optredens.

En dit zal niet anders zijn in Halle tijdens haar optredens met De Verenigde Accordeonisten van Halle tijdens hun winterconcert op 16 en 17 februari 2019 in CC ‘t Vondel.

De tickets verkoop loopt op volle toeren, voor wie er graag bij wil zijn kan tickets bestellen op 02-361.13.22 of via info@accordeonistenhalle.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jan 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief