HALLE – Gezelligheid troef op het 10de Maltclans Whiskyfestival.

C21

HALLE – Gezelligheid troef op het 10de Maltclans Whiskyfestival.

Dsc_2982_01__large_
 
Dsc_2972__large_
 
Dsc_2979_01__large_
 
Dsc_2984_01__large_
 
Dsc_2993_01__large_
 
Dsc_3001_01__large_
 
Dsc_3012_02__large_
 

 Meer dan 800 bezoekers op de tiende editie van het grootste Maltclans Whiskyfestival van de streek dat doorging in CC ‘t Vondel.

30 Standhouders die ook maar iets te maken hadden met het bottelen en verwerken van whisky in gerechten, waren paraat om de bezoekers te laten proeven, samen met de nodige deskundige uitleg. 10 jaar geleden besloten de leden van de Maltclans Whiskyfestival om ‘Hogmanay’ (wat de Schotten nieuwjaar noemen) hun eigen vorm van nieuwjaarsreceptie te houden in de vorm van ‘Hogmanay’. Ondertussen is het Maltclans Whiskyfestival een traditie geworden en staan de grootste en belangrijkste invoerders en whiskyshops uit de streek hun nieuwe en oudere whisky’s voorstellen en laten proeven.

Naast het proeven van de honderden soorten whisky was er ook de Food/Whisky pairing door ‘T Parlement & Kaasmeesters Van Tricht. Artisanale whiskypralines, kunstschilderijen ivm Whisky/Schotland, broodjes met warme ham en voor de BOB’s frisdranken en koffie.

De Maltclans Whiskyfestival was ongetwijfeld een gezellige namiddag voor de whisky fan, vrienden en familie die na de wijze uitleg van de ‘Founding Fathers’ van de Maltclans veel plezier hebben beleefd aan het proeven op dit tiende Whiskyfestival.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jan 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief