sp.a Halle viert het nieuwe jaar en de nieuwe legislatuur

sp.a Halle viert het nieuwe jaar en de nieuwe legislatuur

Spa_foto
 

 sp.a Halle organiseerde een groot bedankingsfeest voor al haar medewerkers die het voorbije (verkiezings)jaar achter de schermen hebben meegewerkt.

Sinds 1 januari leveren de socialisten met Marc Snoeck voor de eerste keer in de geschiedenis van Halle een socialistische burgemeester.  Dat sp.a dit kon realiseren in een coalitie met Groen en Cd&V is te danken aan haar keizers, maar ook vooral aan het harde werk van alle mandatarissen en militanten.  Om hen te bedanken organiseerde de lokale partijafdeling van sp.a een bedankingsfeest in feestzaak de Hal. 

Bertrand Demiddeleer, voorzitter van de partij, bedankte alle vrijwilligers en zette een paar van hen extra in de bloemetjes.  Marc Snoeck gaf dan weer een overzicht van het voorbije jaar en een vooruitblik op het nieuwe jaar en de nieuwe legislatuur. Als erkentelijkheid van de militanten werden de voorzitter, burgemeester en nog wat andere partijleden eveneens geëerd en kregen ze een mand met allerlei lekkers, om tijdens de vergaderingen fris en monter te blijven.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jan 2019
Sam Herremans
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 12 aug 2019
Marc Sluys | 11 aug 2019
Marc Sluys | 09 aug 2019

archief