Winterconcert Halse Harmonie: muzikale topavond op komst

Winterconcert Halse Harmonie: muzikale topavond op komst

Winterconcert3-2-2018__large_
 
Harmonie_halle__large_
 
Harmonie
 

 De Halse Harmonie is stilaan op weg naar haar 230ste verjaardag. Springlevend als nooit tevoren, nodigde het orkest de bevriende muzikanten van de Koninklijke Fanfare “De Verbroedering” uit Borchtlombeek uit. Op zaterdag 2 februari 2019 zijn ze te gast op het jaarlijkse winterconcert.

Het concert kreeg een Italiaans tintje, met zuiderse composities van onder meer Philip Sparke, Paolo Conté en de Belgische componist Bart Picqueur. De Halse Harmonie brengt een aantal werken onder leiding van Anthony Devriendt, en het Borchtlombeekse orkest doet hetzelfde onder de dirigeerstok van Bram Mergaert. Beide dirigenten zijn zelf uitmuntende solisten. Als primeur brengen ze een duet, begeleid door de orkesten. Als apotheose verschijnen beide orkesten samen op het podium. Een 80-koppig orkest klinkt best wel machtig!

Het concert vindt plaats in cultuurcentrum ’t Vondel in Halle op 2 februari om 19.30 uur. Kaarten zijn te verkrijgen op www.khhalle.be of via mail op info@khhalle.be en kosten 8 euro in voorverkoop. Meer informatie is te vinden op de website en op de Facebookpagina.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jan 2019
Devogeleer Emile
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 12 aug 2019
Marc Sluys | 11 aug 2019
Marc Sluys | 09 aug 2019

archief