Eerste (pop up) Escape Room in HALLE is een feit

Eerste (pop up) Escape Room in HALLE is een feit

Editiepajot_halle
Ingezonden affiche

De organisatoren van Pand356 en de ondernemers van Creative Event Organization slaan de handen in elkaar voor een uniek project: Halle’s eerste Pop up Escape Room! In het oude Belgacom gebouw op de Arkenvest wordt één van de kamers, in samenwerking met kringloopwinkel Televil, omgetoverd tot een heuse misdaadscène.

Los jij mee de moord op die wordt gepleegd op de directeur van het Belgacom gebouw? Wees dan snel want deelnemen kan slechts van 6 februari tot 29 maart. Bij aanvang van Carnaval Halle moeten de creatieve geesten achter de schermen van Pand356 het gebouw verlaten.

De pop up Escape room boeken kan steeds van donderdag tot zaterdag en dit via de Facebookpagina van @Pand356, @creative.event.organization of per mail via info@ceo-events.be Prijs: € 80 per boeking ongeacht het aantal deelnemers, reserveren kan vanaf twee tot maximaal 6 spelers.

“Wij zijn blij dat we van Tomhas Haesaerts (bestuur Pand356) de kans krijgen om ook de Halse bevolking kennis te laten maken met de rage die stilaan (terecht!) alle grootsteden inpalmt en dat dan nog in een uniek gebouw waar zij al een superfijne bar hebben ingericht en waar meerwaardezoekers nu al volledig hun ding kunnen doen tijdens de vele activiteiten en workshops.”, aldus Kevin De Backer van Creative Event Organization.

Op de vraag of er een definitieve escape room zal volgen, kunnen zij nog geen antwoord bieden. “Dat zal afhangen van de aantrek en reacties van de komende maanden”, luidt het.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jan 2019
Sam Herremans
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 12 aug 2019
Marc Sluys | 11 aug 2019
Marc Sluys | 09 aug 2019

archief