HALLE – Lekkere soep eten voor het goede doel

HALLE – Lekkere soep eten voor het goede doel

Dsc_3654_01__large_
 
Dsc_3661_02__large_
 

 Na het succes van vorig jaar organiseren de dames van ‘Soup & Co’ op zaterdag 9 en zondag 10 februari hun tweede pop-up soepbar voor het goede doel. Veerle, Ann, Leen en Mariska zouden het geweldig vinden om ook op deze tweede editie iedereen te verwelkomen en te verwennen met heerlijke verse soep ( ook meeneemsoep is te verkrijgen ).

Naast de lekkere zelfgemaakte soep kan je er ook genieten van zelfgemaakte gebak, koffie, winterbieren en wijn, dit alles aan democratische prijzen.

 In 2018 werd gekozen om de opbrengst, 2000 euro, te schenken aan de vzw Houvast, een afdeling van het dagziekenhuis in het Sint-Maria ziekenhuis in Halle, waarmee ze hun lokalen een opfrisbeurt zullen geven.

 Voor de opbrengst van deze tweede editie werd gekozen voor twee goede doelen in de streek. Vzw Zonnestraal uit Lennik zou het geld goed kunnen gebruiken om materiaal (elektrische draaischijf) aan te kopen dat dienst zal doen in de ateliers waar de bewoners (250)  van Zonnestraal hun creativiteit schilderen, keramiek, en andere kunstwerkjes maken, die daarna te koop worden aangeboden in Lennik.

Het 2de goed doel dat met deze editie gesteund word is het Centrum voor Menswelzijn in Halle, dat kansarmen steunt in de vorm van voedselpakketen en levensbelangrijke dingen. 

 Noteer nu al vast zaterdag 9 februari en zondag 10 februari 2019 telkens van 11u00 tot en met 18u00 in uw agenda en breng de dames van ‘Soup & Co ‘ een bezoekje in hun Pop Up Store De Mortier ( schuin tegenover Chupito ) Brusselsesteenweg 7 te 1500 Halle.


 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 feb 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 11 dec 2019
Roger Swalens | 10 dec 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 10 dec 2019
Devogeleer Emile | 07 dec 2019
Roger Swalens | 06 dec 2019

archief