Maggie De Block bezocht HALLE

Maggie De Block bezocht HALLE

Dsc_8581_01__large_
 
Dsc_8543_01__large_
 
Dsc_8546__large_
 
Dsc_8577_03__large_
 
Dsc_3773_01__large_
 

 Vrijdagavond 25/01 om 19u, in het hartje van Halle, waren bubbels, hapjes en blije leden alsook sympathisanten de ideale formule voor de nieuwjaarsreceptie van Open Vld Halle. De speciale gast voor die avond was mevrouw Maggie De Block, minister voor volksgezondheid en asiel en migratie. Zij zakte af naar Halle om de geïnteresseerden toe te spreken en de lokale liberalen en warm hart toe te dragen voor de komende jaren.

Afgelopen oktober moesten de liberalen in Halle harde klappen verduren na een verkiezingsnederlaag. Daarnaast werden ze ook naar de oppositiebanken verwezen. Toch blijven ze niet bij de pakken zitten en pikken de draad weer op.

Naast Maggie De Block nam ook Thomas van Riet het woord als waarnemend voorzitter voor Open Vld Halle. Hij werd aangeduid als waarnemend voorzitter, na het ontslag van huidig voorzitter Marc Picalausa.

“We moeten positief blijven en blijven doorwerken voor een dynamisch en ondernemend Halle. We willen de komende jaren de hand uitsteken en samenwerken met de lokale handelaars en terug de fiere, liberale partij worden van weleer! We beseffen dat we hiervoor nood hebben aan vernieuwing, en daar zijn we volop mee bezig. We hopen ook dat het huidig beleid een goede omkadering heeft voor de lokale handelaars en kijken uit naar hun volledige meerjarenplan!” zegtThomas van Riet, die samen met Anja Deridder, de vernieuwingskuur zullen leiden.

Daarnaast namen we afscheid van enkele bestuursleden: Marie-Jeanne Herremans en Eddy Beulickx, voormalig Open Vld-schepen. De muziekgroep “Evergreen” zorgde live voor de muzikale omlijsting waardoor er ook gedanst kon worden..

De liberalen blijven erin geloven dat ze onmisbaar zijn binnen een stad zoals Halle en willen de stem zijn voor jong en oud!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 jan 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 12 aug 2019
Marc Sluys | 11 aug 2019
Marc Sluys | 09 aug 2019

archief