HALLE – Crystalstick International – Badmintontornooi

HALLE – Crystalstick International – Badmintontornooi

Badminton
 

Op zaterdag 16 en zondag 17 februari 2019 gaat in Sportcomplex De Bres in Halle de Crystalstick International door, een internationaal badmintontoernooi.
Badmintonteam Halle '86 - zoals blijkt uit de naam: opgericht in 1986 - neemt na eerdere nationale edities het engagement om voor de eerste maal een internationaal toernooi te organiseren. 

Met 330 inschrijvingen is het toernooi nu al een succes. Het deelnemersveld bestaat uit spelers met klassementen A (top) tot C2 en telt 9 verschillende nationaliteiten: België, Frankrijk, Nederland, Tsjechië, Denemarken, Finland, Singapore, Japan en Indië. Op het toernooi is het vooral uitkijken naar de prestaties van Tijl Dewit, de huidige nummer 9 van België. Tijl was in september nog actief op de Yonex Belgian International in Leuven. Hij zal zich moeten meten met de Franse Quintin Gardelka en de Nederlandse Dion Rovers.

Op zaterdag 16 februari om 8u30 zal Pieter Busselot, Hals Schepen van Sport, het toernooi officieel openen. Het toernooi zélf gaat van start om 9u00. Dames en Heren Dubbel en Gemengd Dubbel worden gespeeld op zaterdag, het Heren- en Damesenkel wordt op zondag afgewerkt.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jan 2019
Devogeleer Emile
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 12 aug 2019
Marc Sluys | 11 aug 2019
Marc Sluys | 09 aug 2019

archief