FP Halle-Gooik komt niet verder dan gelijkspel in Noorderwijk 5-5

Dsc_2789_01__large_

FP Halle-Gooik trok gehavend naar Noorderwijk, naast De Bail bleven ook Patias, Leitao & Diogo geblesseerd aan de kant. Halle-Gooik begon het beste aan de wedstrijd en kwam al snel op een 0-2 voorsprong via Adnane & Dujacuqier. Noorderwijk toonde zich een gebeten tegenstander en counterde vlijmscherp, 1-2 op de eerste uitbraak.

Galan zorgde opnieuw voor de 1-3 voorsprong maar Dahmani scoorde opnieuw op de volgende counter. Adnane bracht net voor rust Halle-Gooik terug op 2-4 maar opnieuw was het de dekselse Dahmani die perfect counterde.

Na de rust ging het licht bij Halle-Gooik 3 minuten uit. Brovina met de 4-4, gevolgd door een zeldzame flater van Xuxa die Noorderwijk voor het eerst op voorsprong bracht. Halle-Gooik reageerde meteen via Dujacquier met de gelijkmaker maar 15 minuten powerplay leverde 3 ballen op de lat, 2 op de paal en een paar supersafes van thuisdoelman Talhouai blijft de score op 5-5.

Halle-Gooik verliest zo zijn eerste punten van het seizoen maar blijft met 10 punten voorsprong ruim leider. Vrijdag komt FT Charleroi op bezoek in een topaffiche in de bres.

Doelpunten: 0-1 Adnane, 0-2 Dujacquier, 1-2 Karageorgiev, 1-3 Galan, 2-3 Dahmani, 2-4 Adnane, 3-4 Dahmani, 4-4 Brovina, 5-4 Karageorgiev & 5-5 Dujacquier

Voor FP Halle-Gooik: Xuxa, Vandenheede, Dujacquier, Gonzalo, Adnane, Teixeira, Nerinckx, Leo, Dahbi & Grello