HALLE – BMX-Halle blaast vijf kaarsjes uit met een nieuwe uitrusting.

C21

HALLE – BMX-Halle blaast vijf kaarsjes uit met een nieuwe uitrusting.

Dsc_0584_01__large_
 
Dsc_0603_01__large_
 

BMX club Halle begint aan zijn 5de seizoen. Deze club groeit elk jaar zeer sterk en telt momenteel 63 leden waarvan een tiental vergunninghouders. Deze piloten rijden wedstrijden over heel België. De rest van de leden zijn recreant en deze doen de BMX-sport recreatief.

In de paasvakantie is er een BMX-stage op de track in de Kromstraat te Halle. De piloten worden er getraind op starthektraining, techniek en snelheid. Een goede conditie is een must.

De wekelijkse trainingen zullen vanaf midden maart hervatten. Deze gaan telkens door op dinsdag- en donderdagavond. Momenteel gaan de trainingen door op zaterdagvoormiddag.

Ook organiseren BMX Halle dit jaar terug hun Clubkampioenschap waar elk lid mag aan deelnemen. Deze wedstrijd is heel familiaal en trekt vele bezoekers aan. De data van dit evenement worden nog meegegeven langs de facebook-pagina.

Onder onze vergunningshouders zijn er 3 jongens, (Svendsen Goeman, Gerben Goeman en Ziko Decoster, die zich dit voorjaar willen kwalificeren voor het WK in Heusden-Zolder en het EK in Valmiera LETLAND..

Op 4 augustus zal BMX Halle een nationale wedstrijd organiseren die gelinkt is aan het klassement van de FLANDERS BMX SERIES. Een 300 deelnemers worden verwacht. De kleinste vedetten hopen stiekem dat er een aantal buitenlanders komen meerijden op hun wedstrijd een week na het WK in Zolder.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 feb 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief