HALLE – BMX Halle zet zijn kampioenen in het licht

HALLE – BMX Halle zet zijn kampioenen in het licht

Dsc_0614_01__large_
 

BMX Halle plukt na vijf jaar professionele training en opleiding de vruchten met drie kampioenen onder de vergunningsh ouders. Deze vergunningshouders zijn 3 jongens (Svendsen Goeman, Gerben Goeman en Ziko Decoster, die zich dit voorjaar willen kwalificeren voor het WK in Heusden-Zolder en het EK in Valmiera LETLAND..

Svendsen Goeman.

Deze piloot is 21 jaar, doet deze sport al 14 jaar en heeft al aardig wat prijzen bij elkaar gereden. Hij is een voormalig Belgische kampioen en 8-voudig Vlaams-Brabants kampioen. Hij maakt sinds dit seizoen deel uit van een Frans Fabrieksteam uit Apt (FR), Ice Factory Team.  Door deze nieuwe uitdaging is hij zeer gemotiveerd om er dit seizoen terug in te vliegen. Zijn hoofddoel is deelnemen aan het EK in Letland en het WK in Heusden-Zolder. 

Gerben Goeman

Deze piloot is 16 jaar, doet deze sport ook al 14 jaar en is de broer van Svendsen. Hij is een voormalig Vlaams-kampioen en 2 voudig-Vlaams-Brabants kampioen. Eveneens is hij opgenomen in het Frans fabrieksteam ICE FACTORY TEAM. Ook voor hem is dit een uitdaging. Zijn doel is om samen met zijn broer mee te kunnen reizen naar Letland en het WK en samen een goede prestatie te rijden.

Ziko Decoster

Deze piloot is 14 jaar, en begint aan zijn 5de seizoen. Hij was het allereerste lid van onze club. Hij groeit elk jaar in zijn klasse en zal dit jaar voor het eerst deelnemen aan internationale wedstrijden zoals de EK-rondes in België en hopelijk ook het WK in Heusden-Zolder. 


 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 feb 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 09 jul 2020
Sam Herremans | 05 jul 2020

archief