Joris Savenberg opent restaurant Aan Tafel aan de Bergensesteenweg in HALLE

Joris Savenberg opent restaurant Aan Tafel aan de Bergensesteenweg in HALLE

Joris_savenberg_-_aan_tafel
Joris Savenberg van Aan Tafel voor de zaak. Foto © Ingezonden
 

 Op 1 maart is het zover! Aan Tafel opent zijn deuren voor het grote publiek. Op basis van productenvan lokale leveranciers (onder andere van de biologische zelfpluktuin ‘t Groentehart in Lembeek enHof te Berchemveld in Sint-Laureins-Berchem) tovert Joris Savenberg eerlijke maaltijden op je bord.

‘Onze groenten en vlees gaan van grond tot mond en de kaart zal bijgevolg variëren naargelang deseizoenen en beschikbare producten. Zo zijn we niet alleen zeker van de kwaliteit van onze producten, we houden eveneens onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk. Zowel de vegetariër als de carnivoor vindt iets naar zijn zin op onze kaart.’, vertelt Joris enthousiast.

Iedereen is welkom van dinsdag tot vrijdag voor een dagelijks variërende, lekkere dagschotel of een uitgebreider à la carte diner op vrijdag- en zaterdagavond.

Op donderdagavond is iedereen welkom mee aan te schuiven ‘Aan Tafel’ om te eten wat de potschaft: een vast menu met vegetarische variant.

De nostalgische ‘grootmoeders’ keuken wordt bereid met lokale ingrediënten. De traag gegaarderibbetjes en vers gemaakte groentenballetjes zijn nu al een topper.

We hopen jullie vanaf 1 maart allemaal te mogen ontvangen op de Bergensesteenweg 20 in Halle!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 feb 2019
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 05 jul 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 25 jun 2020
Sam Herremans | 21 jun 2020

archief