Puuur HALLE viert tiende verjaardag met een verjaardagsfeest

Puuur HALLE viert tiende verjaardag met een verjaardagsfeest

01_03_2019_puur_01
 
01_03_2019_puur_02
 
01_03_2019_puur_04
 
2019_03_01_puuur_8073
 

Al meer dan 10 jaar verzorgt Puuur huishoudhulp bij particulieren via het systeem van dienstencheques. Het kantoor in Halle startte in 2008 met 38 huishoudhelden. 10 jaar later zijn er al 175 huishoudhelden en bedient het kantoor 300 klanten in het Pajottenland en Zennevallei. Puuur Halle viert op 1 maart zijn tiende verjaardag met klanten, huishoudhelden en partners.

 

Het kloppend hart van Puuur voor de regio bevindt zich in Halle, Volpestraat 46. Kantoorverantwoordelijke, Kelly Musch, bouwt er samen met coördinators, Nele Eylenbosch, Sofie Ingelbrecht en administratieve medewerkers Sabine Degroodt en Sandra Van Gelder de dienstverlening uit. 

 

“Elke dag opnieuw zorgen we dat onze klanten op kwalitatieve huishoudhulp kunnen rekenen. Om de ideale match te kunnen maken zetten we de noden en behoeften van onze klanten en huishoudhelden centraal. Op deze manier halen we het beste in onze medewerkers naar boven.”, aldus Kelly Musch.

 

10 jaar vertrouwen wordt beloond

10 jaar vertrouwen vond Puuur meer dan reden genoeg voor een grootse verjaardagtraktatie op 1 maart in zaal De Kring in Lembeek. Puuur-huishoudhelden, klanten en partners vierden de tiende verjaardag met een verjaardagsfeest vol leuke animatie voor groot en klein. Een plantenhanger maken, een hippe totebag personaliseren, kinderen laten schminken, gekke bekken trekken voor de foto of een gezellige babbel op de favoriete poetsmuziek van de huishoudhelden. 

 

“De gasten kiezen zelf wat ze doen, wat perfect past in onze visie. Want bij ons draait het om u en dit dankzij een persoonlijke en hartelijke service”, stelt Kelly Musch.

 

Voor meer informatie over Puuur Halle : 

Kantoorverantwoordelijke Kelly Musch

Volpestraat 46 1500 Halle

Tel. 02 359 08 10 - Puuur.halle@ons.be - www.puuur.be 

 

Puuur is als één van de grootste en toonaangevende dienstenchequebedrijven in Vlaanderen een kwaliteitsvolle dienstverlener, betrouwbare werkgever en diversiteitsvriendelijke organisatie

 

Vanuit 19 regiokantoren in Vlaanderen stuurt Puuur dagelijks 3.200 huishoudhelden op pad om te poetsen, te strijken, boodschappen te doen of maaltijden te bereiden. Een hele ploeg medewerkers die bij 20.000 tevreden klanten paraat staat. Op deze manier brengt Puuur zijn klanten meer levenskwaliteit door hun huishouden te verlichten. 

 

 

Puuur maakt deel uit van Ons, hét kwaliteitslabel voor huishoudhulp, kinderopvang, thuiszorg, vrouwenvereniging, zorgopleiding, … Ontdek een waaier aan kwaliteitsvolle dienstverlening en ervaring op ons.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 mrt 2019
Olaf Feldberg
Olaf Feldberg
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 05 jul 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 25 jun 2020
Sam Herremans | 21 jun 2020

archief