HALLE – Restaurant ‘t Dagelijks Genot decor voor de nieuwe clip van Lembeik Bauve

HALLE – Restaurant ‘t Dagelijks Genot decor voor de nieuwe clip van Lembeik Bauve

Dsc_7815_04__large_
 
Dsc_7808_01__large_
 
Dsc_7822_01__large_
 

Voor de clip van hun nieuwste single ‘Crêpe Suzette’ mochten de groepsleden van Lembeik Bauve het restaurant ‘t Dagelijks Genot’ op het Claesplein in Lembeek voor de volle 12 uren gebruiken van eigenaar Philippe.

 De bandleden Jan Neef, Edwin Vandermeeren en de gebroeders Hugo en Willy richten in 2000 de groep ‘Lembeik Bauve’ op en brachten ondertussen al 1 full cd, 4 professionele clips, en 15 singles op de markt, allemaal op zijn Lembeiks. Wat voor de band ooit begon met ‘De Possendans’ een liedje voor de Possen processie ( Sint Veroonsmars op Paasmaandag)  volgde de ene meezinger na de andere, en nog is Lembeik Bauve nog niet uitgezongen en staan er al vier nieuwe nummers klaar om uit te brengen.

Na negen jaar nummers over Pasen in Lembeek te hebben gezongen, is ’Crêpe Suzette’ iets hellemaal anders en gaat het liedje over een Annie  ‘Rocky’ die verzot is op ‘Crêpe Suzette’ en terwijl ze die opeet uit de kastrol luistert naar Rock en Roll, dit alles in het Lembeiks dialect, wat het nummer tot een echte meezinger en ambiance maker maakt.

De clip en de single wordt binnen 4 weken gelanceerd op Youtube en er zijn plannen om het ook uit te zenden op Ment TV.

 In de maand mei zijn de mannen van Lembeik Bauve te bewonderen op het 50 jaar bestaan van voetbalclub FCS Lembeek. Wie weet komt ‘Lembeik Bauve’ ondertussen niet aankloppen met een nieuwe single. Inspiratie is er genoeg bij de leden van de band.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 mrt 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 05 jul 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 25 jun 2020
Sam Herremans | 21 jun 2020

archief