HALLE – Beluister de gemeenteraad opnieuw op www.halle.be

HALLE – Beluister de gemeenteraad opnieuw op www.halle.be

Beluister_gemeenteraad_26022019

Vanaf nu kan je de maandelijkse gemeenteraad van Halle opnieuw beluisteren via www.halle.be. De stad wil met dit initiatief de besluitvorming transparanter maken voor haar inwoners.

De gemeenteraad vergadert elke vierde dinsdag van de maand. Maar welke beslissingen werden er genomen? Waarover werd er gediscussieerd tussen meerderheid en minderheid? En over welke punten bereikten ze zeer snel een akkoord? Je komt het voortaan te weten via halle.be/stad-en-bestuur/politiek/gemeenteraad.

Op deze pagina vind je niet enkel een schriftelijke weergave van de besluiten van de gemeenteraad en de raad voor maatschappelijk welzijn maar kan je er voortaan de zitting ook opnieuw beluisteren. Op die manier wil de stad haar inwoners nog beter informeren over het beleid, de regelgeving en de dienstverlening.

Op korte termijn wil de stad de zittingen ook streamen en dus met beeld uitzenden via onze website. Momenteel wordt nog onderzocht welke technische infrastructuur hiervoor het best gebruikt kan worden.

Info: communicatie | cos@halle.be | T 02 365 96 11

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 mrt 2019
Devogeleer Emile
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

PenZine | 31 jul 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 26 jul 2020
Roger Swalens | 24 jul 2020
Devogeleer Emile | 19 jul 2020

archief