Nationale Applausdag voor de fietsers in Halle

Nationale Applausdag voor de fietsers in Halle

Dsc_4949_01__large_
 
Dsc_4924__large_
 
Dsc_4927__large_
 
Dsc_4929__large_
 
Dsc_4931__large_
 
Dsc_4936_01__large_
 

Vandaag staan meer dan 100 teams over heel België tijdens de ochtendspits paraat om fietsers te belonen met een applaus. Ook de Fietsersbond Halle kon de Don- Bosco technische school en de Buurtschool De Winde overtuigen om mee te doen aan deze actie. De Fietsersbond Halle hoopt stiekem alle scholen te betrekken bij deze actie.

Bij Don- Bosco rekende ze op hun XIU-team waarmee het regelmatig acties houdt om de zichtbaarheid van de actieve weggebruikers onder de aandacht te brengen, en maakte werk van spandoeken.

Buurtschool De Winde, gelegen aan de tweede Halse fietsstraat, zette zijn blauwe ‘grote poort’ open en toverde de speelplaats om tot een fietsparcours.

Kinderen en volwassenen die dagelijks, of regelmatig de fiets nemen voor woon-werkverkeer, naar school, naar de winkel... verdienen dit bedankje en aanmoediging omdat ze de keuze maken voor het slimste en gezondste vervoermiddel.

 De Nationale Applausdag voor fietsers is aan zijn zesde editie toe. Fietsersbond Mechelen en Mechelen klimaatstad startte deze eenvoudige maar sterke actie, die sedert 2014 in Vlaanderen en Brussel op steeds meer locaties doorgaat.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 mrt 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 18 jun 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Olaf Feldberg | 17 jun 2019
Olaf Feldberg | 15 jun 2019

archief