FP Halle-Gooik walst over Roselies

Dsc_1427__large_

FP Halle-Gooik ontving twee dagen na de bekerwinst tegen Charleroi in de Bres My Cars Roselies. Halle-Gooik zorgde voor een flitsende start en ontnam Roselies meteen alle hoop op puntengewin. Grello scoorde na 40 seconden de 1-0, Diogo, Gonzalo en Patias zorgden binnen de 4 minuten voor de 4-0 voorsprong. Roselies was onmachtig om hier iets tegenover te stellen en Diogo kende een begenadigde avond. Eerst trapte hij een corner laag binnen gevolgd door misschien wel het doelpunt van het jaar, een heerlijke volley in de kruising. Na de 7-0  van Adnane scoorde Valenti tegen op een rommelige fase. Daarop kreeg Campos van Roselies zijn 2e geel en profiteerde Dujacquier meteen. Na de rust kregen we hetzelfde spelbeeld, Halle-Gooik bleef heer en meester en Roselies moest achter de feiten blijven aanlopen. Hallenaar Jelle Nerinckx zorgde voor de 9-1, Adnane en Patias met hun tweede voor de 11-1. Patias bood Dahbi zijn doelpuntje aan na een mooi uitgespeelde actie. Diogo bleef een gesel voor de waaltjes, hij vervolledigde zijn zuivere hattrick uit de eerste helft met zijn 4e en zelfs 5e doelpunt van de avond.

FP Halle-Gooik kende op deze week een topweek met 3 overwinningen tegen Antwerpen, Charleroi en Roselies. Volgende week ontvangt het opnieuw in de Bres Hasselt.

Voor FP Halle-Gooik: Xuxa, Vandenheede, Dujacquier, Gonzalo, Patias, Leitao, Adnane, Teixeira, Nerinckx, Grello & Dahbi

Doelpunten: 1-0 Grello, 2-0 Diogo, 3-0 Gonzalo, 4-0 Patias, 5-0 Diogo, 6-0 Diogo, 7-0 Adnane, 7-1 Valenti, 8-1 Dujacquier, 9-1 Nerinckx, 10-1 Adnane, 11-1 Patias, 12-1 Dahbi, 13-1 Diogo, 14-1 Leitao & 15-1 Diogo

Rood: Campos (R)