FP Halle-Gooik verslaat Hasselt met 7-0 in de Bres

Dsc_1567__large_

FP Halle-Gooik ontving in de eigenste Bres Gelko Hasselt voor een wedstrijd die in het kader stond van de voorbereiding op de playoffs.

Halle-Gooik liet Hasselt nooit in de match komen en domineerde de hele wedstrijd. Grello zette Diogo op weg naar de openingstreffer na amper 1 minuut. De Hasselt goalie Lahraoui kende een begenadigde dag en hield zijn ploeg lang in de wedstrijd. Patias zorgde voor de 2-0 op corner, diezelfde Patias schotelde Diogo zijn tweede van de avond voor. Na de rust kregen we eenzelfde spelbeeld, Leitao bood Leo de 4-0 aan na een heerlijke pass van Jelle Nerinckx. Adnane en Patias met zijn tweede zorgden voor de 6-0 stand. Net voor affluiten mocht nieuwbakken papa Gonzalo Galan Carsi de 7-0 op het bord zetten. Tusssendoor verherinderde Lahraoui dat de score veel hoger zou oplopen.

Volgende week is er de laatste wedstrijd van de reguliere competitie in de bres tegen Eisden Dorp, ter gelegenheid van deze wedstrijd zal ook de G-Sport ploeg van Halle-Gooik spelen tegen de G-Sporters van Veerkracht Maasmechelen.

Doelpunten: 1-0 Diogo, 2-0 Patias, 3-0 Diogo, 4-0 Leo 5-0 Adnane, 6-0 Patias & 7-0 Gonzal

Voor FP Halle-Gooik: Xuxa, Vandenheede, Dujacquier, Gonzalo, Patias, Leitao, Adnane, Teixeira, Nerinckx, Grello & Dahbi