HALLE en BEERSEL openen rouwregister voor Paul Severs

C21

HALLE en BEERSEL openen rouwregister voor Paul Severs

Dsc_8589__large_
 

HALLE 
Naar aanleiding van het overlijden van Paul Severs opent de stad Halle een rouwregister. Inwoners en sympathisanten kunnen het rouwregister donderdag, vrijdag en zaterdag ondertekenen in de basiliek van Halle. Wie wil kan ook via het online-rouwregister van de stad een steunbetuiging achterlaten. 

Wie Paul Severs zegt, denkt Halle. Hij bracht er zijn jeugd door, startte er zijn muziekcarrière in de paterskerk onder begeleiding van wijlen pater Pax, hij nam er zijn eerste platen op bij de firma Start in Buizingen, … Kortom, Halle zit als een rode draad door zijn carrière verweven. De stad is dan ook diep geraakt door het overlijden van haar idool. 

Halle opent daarom in samenspraak met de familie en de Sint-Martinusparochie drie dagen lang een rouwregister in de basiliek van Halle (Kardinaal Cardijnstraat 1). Iedere inwoner of iedere fan kan er een laatste herinnering of een steunbetuiging kwijt:

Donderdag 11 april        van 10u tot 17u30

Vrijdag 12 april                                   van 10u tot 17u30

Zaterdag 13 april             van 10u tot 13u

Je kan ook online een rouwregister ondertekenen via https://www.halle.be/paul-severs 

 

BEERSEL 

Met droefheid vernemen wij het overlijden van Paul Severs. Paul Severs is geboren in Huizingen en heeft er ook zijn jeugd doorgebracht. Hij trad verscheidene keren op in onze gemeente zoals op Feesten Ten Blote en de rommelmarkt van Huizingen.

 

Het gemeentebestuur wenst ook haar oprechte en diepe medeleven te betonen aan de familie, vrienden en kennissen van Paul Severs. We openen een rouwregister om de Beerselaars de kans te geven hun medeleven te betuigen.

 

Wie het wenst kan het rouwregister ondertekenen, elke werkdag van 8.30u tot 16.30u aan de balie van het administratief centrum (Kasteeltje), Domein Rondenbos, Alsembergsteenweg 1046, 1652 Alsemberg.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 apr 2019
Marc Sluys
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief